Receptúry Receptúry

Malinové Tiramisu trojuholníky s Bufler Komplet

Hmota:

360 g   Bufler Komplet
160 g   voda

Hmota 2: Plát

670 g   Bufler Komplet
520 g   voda

Náplň 1:

80 g   Compound Írska káva
750 g   voda

Posyp:

15 g   kakaový prášok

Náplň 2:

500 g   voda
2000 g   Ken Presto
400 g   Zeesan Tiramisu Mascarpone
15 g   kakaový prášok
400 g   Fruitful Malina

Dozdobenie:

15 g   kakaový prášok
200 g   čerstvé maliny

Technologický postup

Bufler Komplet šľaháme s vodou na najvyšších otáčkach 5 min. Pomocou cukrárskeho vrecka s hladkou špičkou striekame na papier na pečenie dlhé piškóty 7x40 cm, ktoré pečieme pri teplote 180 °C cca 15 minút. Bufler Komplet s vodou (na plát) šľaháme pri najvyšších otáčkach 5 minút. Túto zmes rozotrieme na papier na pečenie na 2 pláty veľkosti 60x40 cm. Pečieme pri teplote 180°C približne 20 minút.

Do vody si dáme Compoud Írska káva a uvaríme si "kávu". Ken Presto si vyšľaháme do polotuhej konzistencie, do ktorej primiešame ručne zmiešanú zmes Zeesan Tiramisu Mascarpone s vodou. Došľaháme do požadovanej konzistencie.

Skladanie tiramisu: Na spodok si dáme plát, na ktorý rovnomerne nanesieme "kávu". Rozotrieme naň tenšiu vrstvu krému. Piškóty, čo sme si upiekli, máčame do kávy a vtláčame do náplne. Posypeme kakaom. Fruitfull Malina si zmiešame s trochou vody (cca 50g),  aby bolo redšie a dalo sa lepšie rozotierať. Túto malinovú zmes natrieme na kakao. Natrieme ďalší kúsok z krému a priložíme druhým piškótovým plátom. Polejeme zvyšnou kávou a zatrieme zvyšným krémom. Posypeme kakaom a krájame na trojuholníky.

Dodatočné informácie

pre 56 ks á 75 g.

Malinové Tiramisu trojuholníky s Bufler Komplet