Dobošové rezy s Bufler Komplet
Výborné Dobošové rezy z kompletnej 100 % zmesi Bufler Komplet. Klasicky naplnené chutným tukovým krémom a poliate Zela cukrárskou polevou tmavou.
https://www.zeelandia.sk/receptury/bufler-komplet-inspiracie/dobosove-rezy-s-bufler-komplet
https://www.zeelandia.sk/@@site-logo/zeelandia.png
Výborné Dobošové rezy z kompletnej 100 % zmesi Bufler Komplet. Klasicky naplnené chutným tukovým krémom a poliate Zela cukrárskou polevou tmavou.
Korpus:
1000 g
|
|
Bufler Komplet |
780 g
|
|
voda |
Náplň:
860 g
|
|
Zela Delikates |
180 g
|
|
práškový cukor |
400 g
|
|
Presta Cream - biely |
110 g
|
|
Kakaový prášok |
Dozdobenie:
450 g
|
|
Zela cukr. poleva tmavá |
75 g
|
|
rastlinný olej |
Technologický postup
Bufler Komplet šľaháme v mixéri pri najvyššom chode stroja 5 minút. Hmotu natrieme na 3x plát na papier na pečenie o rozmere 60x40 cm. Pečieme pri teplote 180°C približne 6 minút v závislosti od typu pece. Zelu Delikates šľaháme v mixéri s práškovým cukrom do penista. Prisypeme kakao a pridáme Prestu Cream a šľaháme, kým sa nám krém nespojí. Veľké pláty si rozkrojíme na polovicu, tak aby sme dostali 6x rovnaký plát. Natrieme krém pomedzi pláty a necháme rezy zatuhnúť. Zvyšný krém natrieme na povrch rezov. Celý koláč pozdĺžne rozrežeme na 3x rovnaké pásy. Všetky časti polejeme roztopenou Zela polevou tmavou zriedenou s olejom. Polevou potiahneme aj boky. Necháme zatuhnúť a krájame. Z každého pásu rezov nakrájame 13 ks. Z receptúrneho množstva celkom 39 ks.