Receptúry Receptúry

Dobošové rezy s Bufler Komplet

Výborné Dobošové rezy z kompletnej 100 % zmesi Bufler Komplet. Klasicky naplnené chutným tukovým krémom a poliate Zela cukrárskou polevou tmavou.

Korpus:

1000 g   Bufler Komplet
780 g   voda

Náplň:

860 g   Zela Delikates
180 g   práškový cukor
400 g   Presta Cream - biely
110 g   Kakaový prášok

Dozdobenie:

450 g   Zela cukr. poleva tmavá
75 g   rastlinný olej

Technologický postup

Bufler Komplet šľaháme v mixéri pri najvyššom chode stroja 5 minút. Hmotu natrieme na 3x plát na papier na pečenie o rozmere 60x40 cm. Pečieme pri teplote 180°C približne 6 minút v závislosti od typu pece. Zelu Delikates šľaháme v mixéri s práškovým cukrom do penista. Prisypeme kakao a pridáme Prestu Cream a šľaháme, kým sa nám krém nespojí. Veľké pláty si rozkrojíme na polovicu, tak aby sme dostali 6x rovnaký plát. Natrieme krém pomedzi pláty a necháme rezy zatuhnúť. Zvyšný krém natrieme na povrch rezov. Celý koláč pozdĺžne rozrežeme na 3x rovnaké pásy. Všetky časti polejeme roztopenou Zela polevou tmavou zriedenou s olejom. Polevou potiahneme aj boky. Necháme zatuhnúť a krájame. Z každého pásu rezov nakrájame 13 ks. Z receptúrneho množstva celkom 39 ks.

Dobošové rezy s Bufler Komplet