Cukrárske výrobky BEZ MÚKY - receptúry
JEMNÉ REZY

Chutné a bez obsahu múky- Jemné rezy so zaujímavým spracovaním na reze ( v tvare roládok) s Panna Cottou a parížskou smotanou KEN Trufa.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1:
500 g Tekutý vaječný bielok
200 g cukor kryštál
220 g Tek.vaječný žĺtok
80 g kakaový prášok
10 g Sóda bicarbona
Náplň 1:
1500 g Panna Cotta
300 g KEN PRESTO
120 g Zeesan neutrál
Náplň 2:
400 g KEN TRUFA parížska smotana
Poleva 1:
300 g Zela cukrárska poleva tmavá
50 g Zela cukrárska poleva biela

Technologický postup

    Bielka vyšľaháme za postupného pridávania cukru na tuhý sneh a opatrne vmiešame vaječné žĺtka s preosiatym kakaovým práškom a sódou bicarbónou. Pripravenú zmes rozotrieme do 3 plechov o rozmere 60x20cm vystlaných pečným papierom tak, že do 1 plechu dáme 500g zmesi a zvyšnú zmes rozdelíme do 2 plechov.

    Pečieme pri 200°C cca 10-12 min.

    2 tenšie pláty natrieme Ken Trufa a z oboch strán zvinieme do rolády. Ken Presto vyšľaháme s Panna Cottou a pridáme Zeesan neutrál (bez vody!).

    Kompletizácia výrobku: Na celý plát natrieme tenkú vrstvu Panna Cotta náplne, umiestnime roládky a zatrieme zvyšnou náplňou.

    Po stuhnutí polejeme povrch Paletta Cold Choko a dozdobíme bielou Paletta Cold Creamy.

    Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti. Napr. 26 ks á 115 g.

     

JEMNÉ REZY