VELVET Purple Cake VELVET Purple Cake

Velvet Purple roláda 20 x 60 cm

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 250 g Velvet Purple Cake
200 g Tek. vaječná melanž
30 g rastlinný olej
45 g voda
Náplň: 340 g Arabesque Blanc 29 %
340 g KEN Presto
120 g Fruitful Citrónový krém
170 g Panna Cotta
Dozdobenie: vyšľahaná šľahačka, čerstvé lesné ovocie a pod.

Technologický postup

Suroviny na korpus šľaháme metličkou 5 minút pri najvyššej rýchlosti. Pečieme pri teplote 180 °C cca 7 – 8 minút. Náplň: Ken Presto zohrejeme, zalejeme Arabesque Blanc a Panna Cottu a vymiešame. 
Po vychladnutí vyšľaháme a vmiešame Fruitful Citrónový krém. Krémom potrieme plát a stočíme. 
Dozdobíme napr. čerstvým lesným ovocím a šľahačkou.

Velvet Purple roláda