Novinky Novinky

Klasické rožky s prídavkom Amore L Soft Wheat

Aj Vaše rožky môžu na pulte zostať o niečo čerstvejšie, mäkšie a chutnejšie - tak, aby sa stihli vypredať v tom najlepšom prevedení pre zákazníkov. stačí malý prídavok nášho tekutého fermentovaného Amore L Soft Wheat prípravku a hneď budú ,menej schnúť, pekne parcelovať a dlhšie voňať zákazníkom.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto: 100 % Pšeničná múka T 512
1,5 % Lactorex originál
3 % Bravčová masť škvarená
4 % čerstvé droždie
1,8 % soľ
1 % AMORE L SOFT WHEAT
50 % voda cca

Technologický postup

Miešanie: 4 minúty pomaly a 6 minút rýchlo. Teplota cesta: 28-30 °C.

Cesto zamiesime na záraz, rozvážime na požadovanú hmotnosť, vygúľame.

Doba zrenia: 10-15 minút.

Po vyzretí rozdelíme na deličke, tvarujeme na rožkovom stroji a uložíme na plechy. Dáme nakysnúť a upečieme.

Delička 30 dielna: pres 2 400 g.

Kysiareň: 50-55 minút, pri teplote 30°C a relatívnej vlhkosti 75%.

Po nakysnutí vložíme do zaparenej pece a pečieme.

Pečenie:

I. 240°C, s parou, zatvorený odťah, 5 minút,

II. 230°C, bez pary, zatvorený odťah, 4 minúty,

III. 230°C, bez pary, zatvorený odťah, 2 minúty.

Celková doba pečenia je 10-12 minút v závislosti od typu pece a navážky.

Dodatočné informácie

navážka 80 g - rožok po upečení á 70g

Stiahnite si aktuálny leták s receptúrami.

Klasické rožky s prídavkom Amore L Soft Wheat