Titulná stránka » Receptúry » Fašiangy, Veľká noc receptúry » Smotanové kopuly jogurtové

Smotanové kopuly jogurtové

Zaujímavé smotanové kopuly na obohatenie sortimentu každej cukrárne - jogurtové, malinové, čokoládové - napr. so žltou Palettou na povrchu ideálne pre jarné obdobie a Veľkú Noc.
Smotanové kopuly jogurtové
Group Weight / Volume Unit Product
Cesto:
125 g Piškóta 100 tmavá
75 g Tek.vaj. melanž/vajcia
25 g voda
Náplň 1:
300 g KEN PRESTO - sladená
65 g Zeesan JOGURT
125 g voda vlažná
Náplň 2:
160 g Frutafill marhuľa
2 g agar
10 g cukor kryštál
140 g voda
Dozdobenie:
200 g Paletta Spray Neutral
žlté potr. farbivo

Všetky suroviny na piškótu šľaháme pri najvyššom výkone stroja cca 8 min. Vyšľahanú piškótu rozotrieme na plech vystlaný pečeným papierom a upečieme tenkú piškótu. Šľahačku vyšľaháme do polotuhej konzistencie a pridáme Zeesan pripravený podľa návodu na obale. Vodu,agar a cukor uvaríme a po jemnom ochladení pridáme Frutafill marhuľa.Hotovou zmesou naplníme formičky na polgule vystriekané Carlex Spray a necháme stuhnúť. Kompletizácia výrobku: Do silikónovej formy vystriekanej Carlex Spray a vysypanej práškovým cukrom nadávkujeme ochutenú šľahačku, pridáme ovocnú želé polguľu a priložíme piškótovým kolieskom. Necháme dôkladne zmraziť. Po zmrazení polejeme rozohriatou Palettou Spray Neutrál- prifarbíme na žlto. TIP: Hotovú kopulu môžeme uložiť na koliesko z lineckého cesta. Dekorujeme podľa fantázie.

More information

Z receptúry pripravíte 10 kopúl á 100 g.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu