Bábovka z Jung Basis Rühr

Chutná bábovka zo zmesi Jung Basis Rühr - ako od babičky, šťavnatá a jemná.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
1000 g Jung Basis Rühr
580 g Tekutá vaječná melanž
460 g rastlinný olej
Dozdobenie po upečení:
30 g Mont Blanc - nerozpustný

Technologický postup

    Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Hotové cesto dávkujeme do formičiek na bábovky vystriekané Carlex Spray.

    Pečieme pri 170°C cca 35 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Po vypečení posypeme dekor cukrom.

    TIP: Časť cesta môžeme prifarbiť kakaom a vyrobiť mramorovú bábovku

Dodatočné informácie

Pre 5 ks báboviek á 300 g.