Receptúry
Barančeky z Jung Basis Rühr

Skvelé barančeky z našej najpredávanejšej zmesi ako od babičky Jung Basis Rühr - podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
2600 g Jung Basis Rühr
1500 g Tekutá vaječná melanž
1500 g Zeel. margarín Linzer
60 g Flavour Lemon (citrónová aróma)
Dozdobenie:
Dozdobenie: ľubovoľne dozdobíme s Ľadovou polevou alebo napr. s bielkovou hmotou.

Technologický postup

    Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Hotové cesto dávkujeme do formičiek na bábovky
    vystriekaných s Carlex Spray. Pečieme pri 170-190°C cca 30-35 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Po vypečení ľubovoľne dozdobíme.

Dodatočné informácie

Pre 18 ks á 250 g.

Barančeky z Jung Basis Rühr