ZERO PROBLEM pekárske zmesi ZERO PROBLEM pekárske zmesi

Zero Problem VIENNOISERIE

Bezlepková zmes na výrobu jemného pečiva a plundrových výrobkov.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto: 1000 g ZERO PROBLEM VIENNOISERIE
150 g Tekutá vaječná melanž
100 g Tekutý vaječný žĺtok
400 g voda
40 g čerstvé droždie
Na prevaľovanie: 300-400 g Zeelandia ťažný margarín-pláty

Technologický postup

Zmiešajte všetky suroviny na cesto (okrem margarínu) pri pomalých otáčkach počas 5 minút.

Nechajte postáť 10 minút. Potom prekladajte s margarínom spôsobom 3x3x3.

Po druhom preváľaní dajte odležať na 20 min. do chladu.

Vyvaľkajte na 5 mm a vykrajujte požadované tvary, naplňte a dajte na plechy kysnúť cca 45 - 50 min.

Po vykysnutí pečte pri poč. teplote 200°C, postupne klesajúcej na 180°C cca 18-20 min. v závislosti od typu pece a navážky.

ZERO PROBLEM VIENNOISERIE