![ZERO PROBLEM pekárske zmesi ZERO PROBLEM pekárske zmesi](https://www.zeelandia.sk/zero-problem-zeelandia-sk/zero-problem-pekarske-zmesi/@@images/image-1280-b75e2b1ff27b4b850624059f0c7065eb.jpeg)
![ZERO PROBLEM pekárske zmesi ZERO PROBLEM pekárske zmesi](https://www.zeelandia.sk/zero-problem-zeelandia-sk/zero-problem-pekarske-zmesi/@@images/image-768-4cce0a6cf05ed28af0c0b02b40f5e2e0.jpeg)
Zero Problem VIENNOISERIE
Zero Problem VIENNOISERIE
Bezlepková zmes na výrobu jemného pečiva a plundrových výrobkov.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Cesto: | 1000 | g | ZERO PROBLEM VIENNOISERIE |
150 | g | Tekutá vaječná melanž | |
100 | g | Tekutý vaječný žĺtok | |
400 | g | voda | |
40 | g | čerstvé droždie | |
Na prevaľovanie: | 300-400 | g | Zeelandia ťažný margarín-pláty |
Technologický postup
Zmiešajte všetky suroviny na cesto (okrem margarínu) pri pomalých otáčkach počas 5 minút.
Nechajte postáť 10 minút. Potom prekladajte s margarínom spôsobom 3x3x3.
Po druhom preváľaní dajte odležať na 20 min. do chladu.
Vyvaľkajte na 5 mm a vykrajujte požadované tvary, naplňte a dajte na plechy kysnúť cca 45 - 50 min.
Po vykysnutí pečte pri poč. teplote 200°C, postupne klesajúcej na 180°C cca 18-20 min. v závislosti od typu pece a navážky.
![ZERO PROBLEM VIENNOISERIE](https://www.zeelandia.sk/zero-problem-zeelandia-sk/zero-problem-pekarske-zmesi/zero-problem-viennoiserie/@@images/image-400-52450178040a5e85e00418b32d0714b7.jpeg)