![ZERO PROBLEM cukrárske zmesi ZERO PROBLEM cukrárske zmesi](https://www.zeelandia.sk/zero-problem-zeelandia-sk/zero-problem-cukrarske-zmesi/@@images/image-1280-bd189a731a7fb3d9435467ef55a372c8.jpeg)
![ZERO PROBLEM cukrárske zmesi ZERO PROBLEM cukrárske zmesi](https://www.zeelandia.sk/zero-problem-zeelandia-sk/zero-problem-cukrarske-zmesi/@@images/image-768-59b35d5fadf271cccb165baacaac16a3.jpeg)
Zero Problem NUVOLA
Zero Problem NUVOLA
Bezlepková zmes na výrobu piškótového korpusu a pod. výrobkov.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 1000 | g | ZERO PROBLEM NUVOLA |
800 | g | Tekutá vaječná melanž | |
200 | g | voda |
Technologický postup
Šľahajte hore uvedené suroviny pomocou metličky pri najvyšších otáčkach počas 5 -6 minút.
Dávkujte hotovú hmotu do požadovaných formičiek vystriekaných s Carlex Spray.
Pečieme pri 180⁰C cca 35 - 40 minút v závislosti od typu pece a hmotnosti.
![ZERO PROBLEM NUVOLA](https://www.zeelandia.sk/zero-problem-zeelandia-sk/zero-problem-cukrarske-zmesi/zero-problem-nuvola/@@images/image-400-39034d9048b748cbbcf484268d6961cb.jpeg)