Gluten-free výrobky so ZERO PROBLEM

Bez lepku?
Bez kompromisov? 
Zero Problem.

Je náročné nahradiť lepok takmer bez vplyvu na chuť, textúru a tvar finálnych výrobkov, či už ide o bochník chleba, koláč alebo croissant. Od roku 2008 spoločnosť Zeelandia vyvíja riešenia šité na mieru, ktoré sú dokonale v súlade s potrebami zákazníkov, čo vedie k skoku vpred, pokiaľ ide o chuť a textúru


Pekárske zmesi

Naše bezlepkové pekárske zmesi prinášajú pôžitok zo skutočného chleba s dlhou trvanlivosťou a čerstvosťou.

Zero Problem TASTY LF                                                  

100 % zmes na chlieb, pečivo, ideálne pre chlieb pečený vo forme aj voľne na plechu. Bez lepku, bez laktózy. Možné pridať do receptúry semienka, ktoré neobsahujú lepok. Výsledné výrobky majú jemnú striedku, príjemnú chuť, netrúsivú striedku počas doby trvanlivosti.

Zero Problem MULTI DARK                                          

100 % zmes na tmavý chlieb a pečivo, ideálny pre voľne pečený chlieb. Výborný v kombinácii s TASTY LF.   

Bez lepku, bez laktózy. Možné pridať do receptúry semienka, ktoré neobsahujú lepok. Výsledné výrobky majú jemnú pórovitú  striedku, príjemnú chuť, netrúsivú striedku počas doby trvanlivosti.

Zero Problem VIENNOISERIE                                       

100 % zmes na výrobu jemného pečiva a plundrových výrobkov. Bez lepku, bez laktózy.

Cukrárske zmesi

Zeelandia má špeciálny bezlepkový sortiment cukrárskych zmesí, ktorý sa vyznačuje ušľachtilými a bezpečnými prísadami. S bezlepkovými cukrárskymi zmesami je možné piecť moderné koláče, klasické a tradičné dezerty pre vašich zákazníkov, ktorí riešia lepok vo svojej strave.



Zero Problem DELICAKE
Všestranná zmes bez pšenice a bez laktózy pre vytvorenie mnohých aplikácií - korpusov, plátov, trenej hmoty a pod.

Zero Problem NUVOLA
Všestranná zmes bez pšenice a bez laktózy pre vytvorenie mnohých aplikácií - korpusov, plátov typu piškótovej hmoty kombinovateľná s ďalšími zložkami napr. na brownies.


Preskúmajte
inventívne riešenia
spolu s nami
.

Bezlepkové pekárske výrobky predstavujú dvojciferný rastový trh. 1 z 10 ľudí na celom svete dodržiava bezlepkovú diétu a spotrebitelia očakávajú, že tieto výrobky ponúknu rovnakú chuť, textúru a vzhľad, na aký sú zvyknutí. To si vyžaduje individuálny prístup.

Perfektná spracovateľnosť

Zeelandia chápe, že dobrá spracovateľnosť je vo výrobnom procese dôležitá. Vďaka kompenzácii lepku inými prísadami si naše bezlepkové cesto zachováva svoje vlastnosti a je dobre štruktúrované.

Inventívny vývoj výrobkov

Zeelandia neustále hľadá nové inovácie. A dokázali sme to! Prelomili sme kód a vytvorili sme ďalšie nové bezlepkové zmesi s inovovanými surovinami a pre ďalšie aplikácie, ktoré môžu konkurovať originálu.

Partnerstvo pre úspech

Vďaka desaťročiam vedomostí a odborných znalostí Zeelandia vie, že neexistuje žiadne univerzálne riešenie. Preto vždy ponúkame technickú podporu a vytvárame riešenia na mieru.    S vami. Pre Vás.