
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
279 | 1000 | g | Cesto čokoládové |
500 | g | vajcia | |
500 | g | olej | |
Cesto II. | |||
296 | 750 | g | Cesto medové |
375 | g | vajcia | |
375 | g | olej | |
Náplň: | |||
2099 | 100 | g | Zeesan lieskový orech |
125 | g | voda vlažná | |
500 | g | polovyšľahaná smotana | |
Dozdobenie: | |||
080 | 250 | g | Paletta Spray Neutral |
Technologický postup
Suroviny na Cesto čokoládové si zmiešame pomocou lopatky/lýry pri pomalých otáčkach po dobu cca 5 minút. (nešľaháme). Obdobne si pripravíme Cesto medové. Dávkujeme do plechu 60 x 40 cm pomocou drezírovacieho sáčku s hladkou špičkou striedavo do šikma.
Pečieme pri 170 - 180 °C cca 45-50 minút.
Po vychladnutí prerežeme pozdĺžne na 2 pláty a naplníme pripraveným krémom zo Zeesan lieskový orech.
Príprava náplne:
Zeesan lieskový orech si rozmiešame vo vlažnej vode. Rastlinnú alebo živočíšnu smotanu si vyšľaháme do jogurtovitej konzistencie a do nej zašľaháme/zamiešame pomocou metličky Zeesan s vodou.
Po naplnení povrch dozdobíme s nahriatou Paletta Spray Neutral.
Smotanu odporúčame použiť KEN LACTEA - ktorá sa výnimočne hodí práve v kombinácii so Zeesan lieskový orech.
