
Chutný kokosovo-malinový zákusok s čokoládovým cestom poteší nielen na Valentína. Jemne dozdobený zafarbenou Paletta Spray Neutral.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Cesto: | |||
500 | g | Cesto čokoládové | |
250 | g | Tek.vaj. melanž/vajcia | |
250 | g | rastlinný olej | |
Náplň 1: | |||
750 | g | Kokosová náplň | |
500 | g | horúca voda 80 °C | |
Náplň 2: | |||
150 | g | Darinka džem extra malina | |
Náplň 3: | |||
400 | g | Ken Presto -rastl.sladená smotana | |
100 | g | stužovač Jung S-A malina | |
100 | g | vlažná voda | |
Poleva: | |||
499 | g | Paletta Spray Neutral | |
1 | g | farba potr. červená |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min.
Vymiešané cesto rozotrieme do plechu o rozmere 60x20cm vystlaného pečným papierom.
Pečieme pri 170°C cca 20-25 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Upečené vychladené cesto natrieme malinovým džemom a navrstvíme ochladenú kokosovú náplň (kokosovú náplň zalejeme horúcou vodou a necháme vychladiť).
Na kokosovú vrstvu nanesieme malinovú šľahačku- šľahačku vyšľaháme do polotuhej konzistencie a pridáme Zeesan pripravený s vodou. Necháme stuhnúť. Po stuhnutí polejeme povrch nahriatou Paletta Spray Neutral. Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
