Receptúry
Valentínske snehové srdiečka pre Vašu lásku

Čím si osladiť krásny Valentín ? Vyskúšajte naše valentínske srdiečka z Bianci - sušených sladených bielok - naplnené s chutnou náplňou. Náš tip: zabaľte ich svojmu milovanému do krásnej krabičky ako prekvapenie.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
200 g Bianca
200 g horúca voda
200 g kryštálový cukor
100 g práškový cukor
červené potravinárske farbivo
Náplň 1:
500 g Presta Vanilla
100 g Darinka džem extra malina
200 g Zela delikates
Náplň 2:
250 g Darinka džem extra malina

Technologický postup

    Biancu, horúcu vodu a kryštálový cukor šľaháme pri najvyššom výkone stroja cca 5 min. Do vyšľahanej zmesi pridáme práškový cukor a červené potravinárske farbivo.

    Hotovú hmotu striekame pomocou drezírovacieho vrecka na plechy s pečným papierom do tvaru srdiečok.

    Sušíme pri 100-120°C cca hodinu.

    Zela Delikates, Presta Vanilla a Darinka džem extra malina vyšľaháme na hladký krém.

    Srdiečka plníme po obvode korpusu, do stredu naplníme malinový džem.

    Priložíme druhou časťou korpusu.

    TIP: Výrobok môžeme naplniť rôznymi druhmi krémov, džemov alebo Frutafillov.

      

Valentínske snehové srdiečka pre Vašu lásku