Receptúry
Valentínske snehové srdiečka pre Vašu lásku

Čím si osladiť krásny Valentín ? Vyskúšajte naše valentínske srdiečka z Bianci - sušených sladených bielok - naplnené s chutnou náplňou. Náš tip: zabaľte ich svojmu milovanému do krásnej krabičky ako prekvapenie.

Hmota:

200 g   Bianca
200 g   horúca voda
200 g   kryštálový cukor
100 g   práškový cukor
  červené potravinárske farbivo

Náplň 1:

500 g   Presta Vanilla
100 g   Darinka džem extra malina
200 g   Zela delikates

Náplň 2:

250 g   Darinka džem extra malina

Technologický postup

Biancu, horúcu vodu a kryštálový cukor šľaháme pri najvyššom výkone stroja cca 5 min. Do vyšľahanej zmesi pridáme práškový cukor a červené potravinárske farbivo.

Hotovú hmotu striekame pomocou drezírovacieho vrecka na plechy s pečným papierom do tvaru srdiečok.

Sušíme pri 100-120°C cca hodinu.

Zela Delikates, Presta Vanilla a Darinka džem extra malina vyšľaháme na hladký krém.

Srdiečka plníme po obvode korpusu, do stredu naplníme malinový džem.

Priložíme druhou časťou korpusu.

TIP: Výrobok môžeme naplniť rôznymi druhmi krémov, džemov alebo Frutafillov.

  

Valentínske snehové srdiečka pre Vašu lásku