Receptúry
Tropické MALIBU rezy

Úžasná kombinácia chutí - kokosový základ - piškóta s prídavkom strúhaného kokosu a osviežujúcej marhuľovej náplne a šľahačky - pre milovníkov kokosovej chuti počas celého roka.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus:
270 g Tekutý vaječný bielok
300 g cukor kryštál
200 g kokos strúhaný
120 g pšen. múka polohrubá
Náplň 1:
750 g Frutafill marhuľa
12 g Agar
60 g cukor kryštál
630 g voda
Náplň 2.
500 g KEN PRESTO
Dozdobenie:
50 g kokos strúhaný
dekorácia srdiečko a pod.

Technologický postup

    Bielka vyšľaháme s cukrom na pevný sneh a potom zľahka vmiešame múku s kokosom.

    Rozotrieme do plechu o rozmere 30x40cm a pečieme pri 180°C cca 15-20 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Agar uvaríme s vodou a cukrom a po jemnom ochladení pridáme Frutafill marhuľa.

    Na kokosový korpus vylejeme agarovú zmes a necháme stuhnúť.

    Šľahačku vyšľaháme a natrieme na agarovú zmes a posypeme kokosom. Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Tropické MALIBU rezy