
Tropické MALIBU rezy
Tropické MALIBU rezy
Úžasná kombinácia chutí - kokosový základ - piškóta s prídavkom strúhaného kokosu a osviežujúcej marhuľovej náplne a šľahačky - pre milovníkov kokosovej chuti počas celého roka.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | |||
270 | g | Tekutý vaječný bielok | |
300 | g | cukor kryštál | |
200 | g | kokos strúhaný | |
120 | g | pšen. múka polohrubá | |
Náplň 1: | |||
750 | g | Frutafill marhuľa | |
12 | g | Agar | |
60 | g | cukor kryštál | |
630 | g | voda | |
Náplň 2. | |||
500 | g | KEN PRESTO | |
Dozdobenie: | |||
50 | g | kokos strúhaný | |
dekorácia srdiečko a pod. |
Technologický postup
Bielka vyšľaháme s cukrom na pevný sneh a potom zľahka vmiešame múku s kokosom.
Rozotrieme do plechu o rozmere 30x40cm a pečieme pri 180°C cca 15-20 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Agar uvaríme s vodou a cukrom a po jemnom ochladení pridáme Frutafill marhuľa.
Na kokosový korpus vylejeme agarovú zmes a necháme stuhnúť.
Šľahačku vyšľaháme a natrieme na agarovú zmes a posypeme kokosom. Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
