Receptúry
Torta s bielou čokoládou

Jedinečný korpus z Cesta špaldového s orechmi v kombinácii kvalitnej a stabilnej rastlinnej smotany KEN Presto so Scaldis White - bielym - po prvom ochutnaní sa určite zamilujete do tejto kombinácie. Rezy viete ozdobiť na rôzne príležitosti - Veľkú noc, Valentín, detský rez napr. s lienkou, motýľom, srdiečkom, čokoládovým vajíčkom - z našej ponuky poťahových hmôt alebo DOBLA čokoládových dekorácií.

Korpus:

250 g   Cesto špaldové s orechami
55 g   Zela delikates
70 g   Tek. vaj.melanž/vajcia
150 g   Zela delikates

Náplň:

400 g   KEN PRESTO
150 g   Scaldis WHITE/biely

Technologický postup

Cesto špaldové s orechmi, vaječnú melanž a Zela Delikates spracujeme na homogénne cesto.

Vyvaľkáme na plech pokrytý pečným papierom a pečieme pri 170°C cca 15-20 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Po upečení pomelieme na zmes bez hrudiek.

Zela Delikates rozpustíme s pridáme do upečených sušienok.

Do okrúhlej formy dáme sušienkový základ a uhladíme-pri teplote 170°C zapečieme cca 5 min.

100g Ken Presto zohrejeme a pridáme Scaldis White a rozmiešame. Zvyšnú šľahačku vyšľaháme a pridáme bielu čokoládovú zmes.

Natrieme na sušienkový základ a necháme stuhnúť.

Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti. Ľubovoľne ozdobíme.

Torta s bielou čokoládou