Receptúry
Torta s bielou čokoládou

Jedinečný korpus z Cesta špaldového s orechmi v kombinácii kvalitnej a stabilnej rastlinnej smotany KEN Presto so Scaldis White - bielym - po prvom ochutnaní sa určite zamilujete do tejto kombinácie. Rezy viete ozdobiť na rôzne príležitosti - Veľkú noc, Valentín, detský rez napr. s lienkou, motýľom, srdiečkom, čokoládovým vajíčkom - z našej ponuky poťahových hmôt alebo DOBLA čokoládových dekorácií.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus:
250 g Cesto špaldové s orechami
55 g Zela delikates
70 g Tek. vaj.melanž/vajcia
150 g Zela delikates
Náplň:
400 g KEN PRESTO
150 g Scaldis WHITE/biely

Technologický postup

    Cesto špaldové s orechmi, vaječnú melanž a Zela Delikates spracujeme na homogénne cesto.

    Vyvaľkáme na plech pokrytý pečným papierom a pečieme pri 170°C cca 15-20 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Po upečení pomelieme na zmes bez hrudiek.

    Zela Delikates rozpustíme s pridáme do upečených sušienok.

    Do okrúhlej formy dáme sušienkový základ a uhladíme-pri teplote 170°C zapečieme cca 5 min.

    100g Ken Presto zohrejeme a pridáme Scaldis White a rozmiešame. Zvyšnú šľahačku vyšľaháme a pridáme bielu čokoládovú zmes.

    Natrieme na sušienkový základ a necháme stuhnúť.

    Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti. Ľubovoľne ozdobíme.

Torta s bielou čokoládou