Receptúry
Medovo-kokosové kocky

Cesto:

1000 g   Cesto medové
220 g   Tekutá vaječná melanž/vajcia
280 g   Zela Delikates

Náplň 1:

400 g   Darinka džem extra malina

Náplň 2:

1000 g   Kokosová náplň
700 g   horúca voda cca 80°C

Dozdobenie:

300 g   Zela cukrárska poleva tmavá
40 g   Zela cukrárska poleva biela - na prestriekanie
  ľubovoľná dekorácia v tvare srdca - z originál marcipánu, dekorácia a pod.

Technologický postup

Suroviny na medové pláty miešame cca 5 minúty pri pomalých otáčkach lopatkou.
Nešľaháme !
Cesto necháme postáť v chlade. Rozdelíme si ho na 2 kusy a vyvaľkáme na 2 plechy
o veľkosti 30x40 cm vyložené pečným papierom, popicháme vidličkou alebo ježkom
a pečieme pri 190 - 200°C 7 – 10 minút.
Príprava kokosovej náplne: Kokosovú náplň a horúcu vodu zmiešame
a necháme postáť do vychladnutia.
Na spodný medový plát si natrieme 200 g Darinka džem malina. Potrieme ho pripravenou
kokosovou náplňou a prikryjeme druhým plátom potretým s Darinka džem malina.
Zaťažíme.
Polejeme rozpustenou Zela cukr. polevou tmavou a po stuhnutí krájame na požadované
rezy, kocky a pod.

Dodatočné informácie

pre 40 ks á 90 g.

Medovo-kokosové kocky