
Jedinečné a efektné smotanové kopuly so šľahačkou a novými ochutenými stabilizátormi šľahačky Jung S-A malina alebo Zeesan jogurt pekne dozdobené na Valentína.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota 1: | |||
125 | g | Piškóta 100 svetlá | |
75 | g | Tek.vaj. melanž/vajcia | |
25 | g | voda | |
Náplň 1: | |||
500 | g | KEN PRESTO šľahačka | |
125 | g | Jung S-A malina alebo Zeesan jogurt | |
125 | g | voda vlažná | |
Poleva 1: | |||
200 | g | Paletta Spray Neutrál | |
červené potravinárske farbivo | |||
Dozdobenie: | |||
10 | ks | marcipánové srdiečko/čokoládové srdiečko |
Technologický postup
Piškótu vyšľaháme s vodou a tekutou vaječnou melanžou metlou pri najvyšších otáčkach stroja cca 7 min.
Rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri 200°C cca 8-10min. v závislosti od typu pece a navážky.
Silikónové formy na kupoly vystriekame Carlex Spray a vysypeme práškovým cukrom.
Do formičiek nastriekame KEN Presto (Gamaro Schlagcreme) pripravené so Zeesanom Jung S-A malina alebo jogurt (návod na obale) a uzatvoríme kolieskom vyrezaným z piškóty tak, aby bol pokrytý celý spodok kupoly.
Povrch celej kupoly polejeme do Paletty Spray Neutral (Palettu zahrejeme a necháme vychladnúť, aby bola vlažná – v prípade potreby môžeme dofarbiť).
Dozdobíme podľa fantázie napr. čokoládovými dekoráciami a pod.
Náš tip: Povrch kopuly môžete taktiež dozdobiť s inovovanou a vylepšenou Paletta Miroir Malina.
