
Jedinečné éclairs s vanilkovo-mangovou náplňou a bohatými kúskami Fruitful Mango ideálne nielen na leto. Jemne dozdobené s karamelovou polevou a kúskami Fruitful Mango a čokoládovou dekoráciou.
Pálená hmota:
125 g | Brand 100 | |
190 g | voda |
Náplň 1:
100 g | Ken Lactea 35% nesladená | |
50 g | Cream Vanilla | |
35 g | Fruitful Mango |
Náplň 2:
120 g | Fruitful Mango |
Poleva:
80 g | Satina toffee | |
50 g | Ken Presto |
Dozdobenie:
35 g | Fruitful Mango | |
15 g | Scaldis White |
Technologický postup
Suroviny na korpus miešame v šľahači lopatkou (nešľaháme) najprv na nižších otáčkach 2.min.a potom na vyšších otáčkach 5min.
Cesto striekame pomocou drezírovacieho vrecka na plech s papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 200°C cca 20min.
Vyšľaháme si Ken Lactea, do ktorej už len ručne primiešame Cream Vanilla. Týmto krémom plníme vychladené prekrojené korpusy, pričom na spodnú časť najprv navrstvíme vrstvu Fruitful Mango.
Povrch éclairs namáčame do karamelovej ganache, ktorú si pripravíme roztopením Satina Toffee s Ken Presto šľahačkou.
Po stuhnutí polevy prikrývame éclairs a dozdobíme povrch zvyšným krémom a Fruitful Mango v kombinácii s ručne robenými ozdôbkami zo Scaldis White.
Dodatočné informácie
Pre 6 ks.
