
Pavlovky so Zeesanom s príchuťou Broskyňa-Marakuja
Pavlovky so Zeesanom s príchuťou Broskyňa-Marakuja
Výborná kombinácia obľúbenej pavlovky dozdobenej s ochutenou broskyňovo-marakuja smotanou. Dozdobená s čerstvým ovocím.
Bielková hmota:
65 g | Bianca | |
65 g | kryštálový cukor | |
65 g | voda teplá 60°C |
Dozdobenie: náplň
25 g | Zeesan s príchuťou Broskyňa-Marakuja | |
30 g | vlažná voda | |
125 g | Ken Presto | |
čerstvé ovocie, bylinky a pod. |
Technologický postup
Do teplej vody vsypeme kryštálový cukor a miešame kým sa nerozpustí. Do zmesi prisypeme Biancu a hmotu šľaháme 5 minút.
Zmes striekame pomocou drezírovacieho vrecka do tvaru krúžkov na plech s papierom na pečenie.Sušíme pri teplote 90°C cca 2hodiny.
Ken Presto vyšľaháme do jogurtovej konzistencie a už len ručne primiešame Zeesan s príchuťou Broskyňa-Marakuja zmiešaný s vodou.
Náplňou plníme snehové pavlovky a dozdobíme čerstvým ovocím, prípadne čerstvými bylinkami.
Dodatočné informácie
Pre 8 ks.
