Receptúry
Pavlovky so Zeesanom s príchuťou Broskyňa-Marakuja

Výborná kombinácia obľúbenej pavlovky dozdobenej s ochutenou broskyňovo-marakuja smotanou. Dozdobená s čerstvým ovocím.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Bielková hmota:
65 g Bianca
65 g kryštálový cukor
65 g voda teplá 60°C
Dozdobenie: náplň
25 g Zeesan s príchuťou Broskyňa-Marakuja
30 g vlažná voda
125 g Ken Presto
čerstvé ovocie, bylinky a pod.

Technologický postup

    Do teplej vody  vsypeme kryštálový cukor a miešame kým sa nerozpustí. Do zmesi prisypeme Biancu a hmotu šľaháme 5 minút.

    Zmes striekame pomocou drezírovacieho vrecka do tvaru krúžkov na plech s papierom na pečenie.Sušíme pri teplote 90°C cca 2hodiny.

    Ken Presto vyšľaháme do jogurtovej konzistencie a už len ručne primiešame Zeesan s príchuťou Broskyňa-Marakuja zmiešaný s vodou.

    Náplňou plníme snehové pavlovky a dozdobíme čerstvým ovocím, prípadne čerstvými bylinkami.

Dodatočné informácie

Pre 8 ks.

Pavlovky so Zeesanom s príchuťou Broskyňa-Marakuja