Receptúry
Pečený cheesecake

Chutný pečený cheesecake s tvarohou náplňou a výbornou krémovitosťou náplne vďaka použitiu kyslej smotany. Dozdobený inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Korpus:

250 g   Mamas Pie
70 g   Zela delikates
25 g   voda

Náplň:

500 g   Tvarohová náplň štandard A
100 g   Tekutá vaječná melanž/vajcia
100 g   KEN Presto sladená smotana
200 g   kyslá smotana
25 g   Zeesan Tvaroh

Poleva a dozdobenie:

200 g   Paletta Miroir Choco
  jahody, maliny a pod.

Technologický postup

Všetky suroviny na cesto vymiesime na hladké nelepivé cesto. Cesto môžeme nechať odležať v chladničke.

Cesto vyvaľkáme a vystelieme ním formu o priemere 24cm.

Tvarohovú náplň, vajcia, kyslú smotanu, šľahačku a Zeesan vymiešame a vylejeme na pripravený korpus.

Pečieme pri 150°C cca 50 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Po stuhnutí dekorujeme povrch Paletta Miroir Choco a krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti. 

Dekorujeme podľa fantázie.

Dodatočné informácie

Z receptúrneho množstva pripravíme 12 ks rezov o hmotnosti á 100 g.

Pečený cheesecake so zrkadlovou polevou