Receptúry
PANNA COTTA TORTA - malinovo-citrónová

Výborná letná kombinácia chutí a sviežosť torty s Panna cottou v kombinácii so stužovačom smotany Jung S-A malina a citrónovej chuti Frutafillu citrón. S jemným základným korpusom z Biskuitu instant.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1:
110 g BISKUIT INSTANT
80 g Tek.vaj. melanž/vajcia
10 g voda
Náplň 1:
500 g PANNA COTTA
120 g KEN PRESTO
70 g Jung S-A malina
100 g Zeesan Neutral
100 g Frutafill citrón
Poleva 1:
5 g agar-agar
25 g cukor kryštál
250 g Darinka džem extra malina
210 g voda

Technologický postup

    Všetky suroviny na korpus šľaháme pri najvyššom výkone stroja cca 8 min. Po vyšľahaní rozotrieme do tortového ráfku.

    Pečieme pri 190-200°C cca 10-15 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Panna Cottu vyšľaháme a pridáme vyšľahanú šľahačku- rozdelíme na 2 časti- do jednej pridáme Zeesan malina (bez vody) a natrieme na vychladnutý korpus.

    Do druhej časti vmiešame Zeesan Neutral a Frutafill citrón a natrieme na malinovú vrstvu.

    Necháme poriadne stuhnúť.

    Na stuhnutý základ nalejeme malinovú polevu ktorú pripravíme tak, že vodu, agar a cukor prevaríme a po čiastočnom vychladení pridáme Darinka džem extra malina.

    Nechám stuhnúť a krájame na 12 kusov.

Dodatočné informácie

pre 12 ks

PANNA COTTA TORTA - malinovo-citrónová