Receptúry
PANNA COTTA TORTA - malinovo-citrónová

Výborná letná kombinácia chutí a sviežosť torty s Panna cottou v kombinácii so stužovačom smotany Jung S-A malina a citrónovej chuti Frutafillu citrón. S jemným základným korpusom z Biskuitu instant.

Hmota 1:

110 g   BISKUIT INSTANT
80 g   Tek.vaj. melanž/vajcia
10 g   voda

Náplň 1:

500 g   PANNA COTTA
120 g   KEN PRESTO
70 g   Jung S-A malina
100 g   Zeesan Neutral
100 g   Frutafill citrón

Poleva 1:

5 g   agar-agar
25 g   cukor kryštál
250 g   Darinka džem extra malina
210 g   voda

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus šľaháme pri najvyššom výkone stroja cca 8 min. Po vyšľahaní rozotrieme do tortového ráfku.

Pečieme pri 190-200°C cca 10-15 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Panna Cottu vyšľaháme a pridáme vyšľahanú šľahačku- rozdelíme na 2 časti- do jednej pridáme Zeesan malina (bez vody) a natrieme na vychladnutý korpus.

Do druhej časti vmiešame Zeesan Neutral a Frutafill citrón a natrieme na malinovú vrstvu.

Necháme poriadne stuhnúť.

Na stuhnutý základ nalejeme malinovú polevu ktorú pripravíme tak, že vodu, agar a cukor prevaríme a po čiastočnom vychladení pridáme Darinka džem extra malina.

Nechám stuhnúť a krájame na 12 kusov.

Dodatočné informácie

pre 12 ks

PANNA COTTA TORTA - malinovo-citrónová