
Výborná letná kombinácia chutí a sviežosť torty s Panna cottou v kombinácii so stužovačom smotany Jung S-A malina a citrónovej chuti Frutafillu citrón. S jemným základným korpusom z Biskuitu instant.
Hmota 1:
110 g | BISKUIT INSTANT | |
80 g | Tek.vaj. melanž/vajcia | |
10 g | voda |
Náplň 1:
500 g | PANNA COTTA | |
120 g | KEN PRESTO | |
70 g | Jung S-A malina | |
100 g | Zeesan Neutral | |
100 g | Frutafill citrón |
Poleva 1:
5 g | agar-agar | |
25 g | cukor kryštál | |
250 g | Darinka džem extra malina | |
210 g | voda |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus šľaháme pri najvyššom výkone stroja cca 8 min. Po vyšľahaní rozotrieme do tortového ráfku.
Pečieme pri 190-200°C cca 10-15 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Panna Cottu vyšľaháme a pridáme vyšľahanú šľahačku- rozdelíme na 2 časti- do jednej pridáme Zeesan malina (bez vody) a natrieme na vychladnutý korpus.
Do druhej časti vmiešame Zeesan Neutral a Frutafill citrón a natrieme na malinovú vrstvu.
Necháme poriadne stuhnúť.
Na stuhnutý základ nalejeme malinovú polevu ktorú pripravíme tak, že vodu, agar a cukor prevaríme a po čiastočnom vychladení pridáme Darinka džem extra malina.
Nechám stuhnúť a krájame na 12 kusov.
Dodatočné informácie
pre 12 ks
