Receptúry
Malinový cheesecake

Máte radi cheesecake? A už ste ochutnali malinovú verziu? V kombinácii s populárnym cestom špaldovým ako základ cheesecaku a malinovou smotanou bude určite chutiť Vašim zákazníkom. Jemne dozdobené s našou inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Malina a čokoládovými dekorkami.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1:
250 g Cesto špaldové s orechmi
50 g Tekutá vaječná melanž
65 g Zela delikates
Hmota 2:
100 g Zela delikates
Náplň 1:
500 g Tvarohová náplň Standard A
250 g Cream Rosette
100 g Jung S-A Malina
Dozdobenie:
200 g Paletta Miroir Malina

Technologický postup

    Všetky suroviny na cesto miešame lopatkou pokiaľ nedostaneme jednotné cesto. Cesto vyvaľkáme na plech vystlaný pečným papierom a pečieme pri cca 180°C do zlatohneda.

    Po upečení a vychladení rozdrvíme a pridáme rozpustený Zela Delikates.

    Do tortovej formy utlačíme pripravenú zmes a zapečieme pri cca 180°C cca 5 min.

    Na vychladnutý základ nanesieme náplň, ktorú pripravíme nasledovne: Tvarohovú náplň vymiešame so šľahačkou a Zeesanom (Jung S-A) malina.

    Povrch výrobku potrieme Paletta Miroir Malina.

    Po stuhnutí krájame na 12ks.

Dodatočné informácie

pre 12 ks á 100 g.