Receptúry
Čokoládovo-maková torta s malinou

Výborná kombinácia rezov s čokoládovým a makovým cestom a dvoma vrstvami malinovej smotany. Dozdobené s našou inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Malina.

Hmota 1:

250 g   Cesto čokoládové
150 g   Tekutá vaječná melanž
125 g   rastlinný olej

Hmota 2:

180 g   Zmes na makovník
20 g   rastlinný olej
80 g   voda

Náplň 1:

250 g   Cream Rosette
60 g   Jung S-A Malina
60 g   voda

Poleva 1:

200 g   Paletta Miroir Malina

Technologický postup

Cesto čokoládové, vajcia a olej miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Vymiešané cesto rozotrieme do tortového ráfku o rozmere cca 24 cm.

Pečieme pri cca 180°C cca 15 min. v závislosti od typu pece a navážky. 

Všetky suroviny na Makovník miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 4 min. Vymiešanú zmes rozotrieme do tortového ráfku o rozmere 24 cm a pečieme pri cca 180°C cca 15 min.


Kompletizácia výrobku: Na podložku uložíme čokoládový plát, natrieme polovicu malinovej šľahačky a priložíme makový korpus a natrieme zvyšnú šľahačku.


Po  stuhnutí polejeme povrch Paletta Miroir Malina a krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Dodatočné informácie

receptúra pre 12 ks á 90 g.

Čokoládovo-maková torta s malinou