Receptúry
Čokoládovo-maková torta s malinou

Výborná kombinácia rezov s čokoládovým a makovým cestom a dvoma vrstvami malinovej smotany. Dozdobené s našou inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Malina.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1:
250 g Cesto čokoládové
150 g Tekutá vaječná melanž
125 g rastlinný olej
Hmota 2:
180 g Zmes na makovník
20 g rastlinný olej
80 g voda
Náplň 1:
250 g Cream Rosette
60 g Jung S-A Malina
60 g voda
Poleva 1:
200 g Paletta Miroir Malina

Technologický postup

    Cesto čokoládové, vajcia a olej miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Vymiešané cesto rozotrieme do tortového ráfku o rozmere cca 24 cm.

    Pečieme pri cca 180°C cca 15 min. v závislosti od typu pece a navážky. 

    Všetky suroviny na Makovník miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 4 min. Vymiešanú zmes rozotrieme do tortového ráfku o rozmere 24 cm a pečieme pri cca 180°C cca 15 min.


    Kompletizácia výrobku: Na podložku uložíme čokoládový plát, natrieme polovicu malinovej šľahačky a priložíme makový korpus a natrieme zvyšnú šľahačku.


    Po  stuhnutí polejeme povrch Paletta Miroir Malina a krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Dodatočné informácie

receptúra pre 12 ks á 90 g.