
Výborná kombinácia rezov s čokoládovým a makovým cestom a dvoma vrstvami malinovej smotany. Dozdobené s našou inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Malina.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota 1: | |||
250 | g | Cesto čokoládové | |
150 | g | Tekutá vaječná melanž | |
125 | g | rastlinný olej | |
Hmota 2: | |||
180 | g | Zmes na makovník | |
20 | g | rastlinný olej | |
80 | g | voda | |
Náplň 1: | |||
250 | g | Cream Rosette | |
60 | g | Jung S-A Malina | |
60 | g | voda | |
Poleva 1: | |||
200 | g | Paletta Miroir Malina |
Technologický postup
Cesto čokoládové, vajcia a olej miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Vymiešané cesto rozotrieme do tortového ráfku o rozmere cca 24 cm.
Pečieme pri cca 180°C cca 15 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Všetky suroviny na Makovník miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 4 min. Vymiešanú zmes rozotrieme do tortového ráfku o rozmere 24 cm a pečieme pri cca 180°C cca 15 min.
Kompletizácia výrobku: Na podložku uložíme čokoládový plát, natrieme polovicu malinovej šľahačky a priložíme makový korpus a natrieme zvyšnú šľahačku.
Po stuhnutí polejeme povrch Paletta Miroir Malina a krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dodatočné informácie
receptúra pre 12 ks á 90 g.
