Nové cukrárske receptúry nielen na leto
Citrónový cheesecake

Chutný tvarohový cheesecake so základom z Cesta špaldového s orechmi (trendy chuť) a jemnou tvarohovo-citrónovou náplňou. Tenko dozdobený so želatínou a plátkom citróna.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
250 g Cesto špaldové s orechmi
50 g Tekutá vaječná melanž
165 g Zela delikates
Náplň:
500 g Tvaroh. náplň štandard A
250 g KEN Presto rastlinný sladený krém
125 g Zeesan Tvaroh
250 g Frutafill citrón
Poleva:
200 g Paletta Neutral
80 g voda

Technologický postup

    Všetky suroviny na cesto (so 65 g Zela delikates) miešame lopatkou pokiaľ nedostaneme jednotné cesto.

    Cesto vyvaľkáme na plech vystlaný pečným papierom a pečieme pri cca 180°C do zlatohneda.

    Po upečení a vychladení rozdrvíme a pridáme rozpustený Zela delikates (100 g).

    Do tortovej formy utlačíme pripravenú zmes a zapečieme pri cca 180°C cca 5 min.

    Na vychladnutý základ nanesieme náplň ktorú pripravíme nasledovne:

    Tvarohovú náplň vymiešame so šľahačkou, Zeesanom Tvaroh a pridáme Frutafill citrón.

    Po stuhnutí nalejeme na povrch Palettu rozohriatu s vodou.

    Po stuhnutí krájame na 12ks.

Dodatočné informácie

pre 12 ks á 120 g