Nové cukrárske receptúry nielen na leto
3bit rezy

Chutné a pritom jednoduché na prípravu - kombinácia Cesta Čokoládového, kvalitného krému za studena Rap Special, špaldového cesta potretého kávovým Compoundom a jemná vrstva Mifi -karamelového krému. Efektný zákusok na vzhľad a ešte príjemnejší na chuť - ideálny aj pre rodinné balenia.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1:
400 g Cesto Čokoládové
200 g Tekutá vaječná melanž
200 g repkový olej
Hmota 2:
500 g Cesto špaldové s orechmi
100 g Tekutá vaječná melanž
130 g Zela delikates
Náplň 1:
150 g Rap Special
300 g voda
Náplň 2:
300 g Mifi karamelová
100 g Zela delikates
Náplň 3:
15 g cukor kryštál
25 g Compound Írska káva
100 g voda do rozvaru
Poleva:
250 g Zela cukrárska poleva tmavá

Technologický postup

    Všetky suroviny na Cesto Čokoládové miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Vymiešané cesto rozotrieme do plechu vystlaného pečným papierom o rozmere 30x40cm (60x20cm) a pečieme pri cca 170°C cca 20 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Cesto špaldové s orechami vymiešame s vajciami a margarínom na hladké cesto ktoré rozvaľkáme na plech vystlaným pečným papierom o rozmere 30x40cm (60x20cm) a pečieme pri cca 180-200° do zlatohneda.

    Rap špeciál vyšľaháme s vodou na hladký krém.

    Kompletizácia výrobku: Na podložku uložíme čokoládový plát, natrieme Rap špeciál, priložíme špaldový plát ktorý navlhčíme kávovým rozvarom (cukor s vodou prevaríme a po čiastočnom ochladení pridáme Compoud) a natrieme karamelový krém ktorý pripravíme vyšľahaním Mifi karamelovej a Zela Delikates.

    Necháme stuhnúť a povrch polejeme čokoládovou polevou.

    Krájame na rezy požadovanej veľkosti.

Dodatočné informácie

Z receptúrneho množstva pripravíte 40 ks á 60 g rezov.