Špaldovo-čučoriedkový cheesecake NATIVA
Špaldovo-čučoriedkový cheesecake NATIVA
Zdravší korpus vďaka NATIVA zmesi a zároveň veľmi chutný cheesecake s efektnou zrkadlovo-čučoriedkovou polevou. S jemnou jogurtovo-tvarohovou náplňou.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Hmota: | 250 | g | NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos) |
| 55 | g | Tekutá vaječná melanž | |
| 60 | g | Zela Delikates | |
| Náplň 1: | 320 | g | Jogurtová náplň |
| 320 | g | Rosette | |
| 100 | g | Tvar.náplň pek. Zeelandia | |
| 30 | g | Zeesan Neutral | |
| Náplň 2: | 50 | g | Fruitful Čučoriedka |
| Dozdobenie: | 150 | g | Paletta Miroir Creamy |
| 100 | g | Fruitful Čučoriedka |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v stroji lopatkou, kým sa nám suroviny nespoja. Hmotu roztlačíme rovnomerne na dno tortovej formy (22 cm) vystlanej papierom na pečenie. Popicháme vidličkou a pečieme pri teplote 200°C približne 12-15 minút.
Všetky surovina na náplň č.1 si zmiešame v stroji lopatkou, kým sa nám suroviny nespoja. Ručne primiešame Fruitful Čučoriedka. Môžeme len čiastočne primiešať ako keď jogurt miešate s ovocím, tak aby ostala "nerovnomernosť". Do formy na vychladený spodok cheesecake nanesieme po okolí separačnú fóliu. Do vnútra rovnomerne rozotrieme čučoriedkovú náplň a zahladíme.
Palettu Miroir Creamy natrieme na povrch rovnomerne. Fruitful Čučoriedka rozmiestnime na povrch dookola s tým, že potom hmoty jemne spájame a vytvárame tak "mramorový" vzhľad celého cheesecake. Cheesecake necháme pred krájaním dobre zatuhnúť a vychladiť.
Dodatočné informácie
pre 12 ks = 1 torta á 1380 g.
