Receptúry
Medová kocka so Zeesanom

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
500 g Cesto medové (kód č. 296)
250 g Tek. vaj. melanž/vajcia
250 g olej
Náplň 1
400 g Rap Špeciál (kód č. 045)
800 g voda
200 g Rosette (kód č. 619)
Náplň 2
150 g Zeesan čokoláda (kód č. 019)
200 g voda
650 g Rosette (kód č. 619)
Dozdobenie
čokoládová dekorácia DOBLA

Technologický postup

    Technologický postup:

    Suroviny na cesto spolu zmiešame pomocou lopatky pri pomalých otáčkach
    po dobu 5 minút. Nešľaháme ! Dávkujeme na plech 30x40 cm. Pečieme pri 180 °C cca 30 minút.

    Po vychladnutí naplníme hotovými náplňami a dozdobíme.

    Náplň 1: Rap Špeciál nasypeme do studenej vody a šľaháme pri najvyšších otáčkach po dobu cca 5 minút.

    Medzitým si vyšľaháme Cream Rosette - rastlinnú sladenú smotanu. Hotovú smotanu postupne primiešame

    do vyšľahaného krému Rap Špeciál až získame hladký vzdušný krém.

    Náplň 2: Zeesan choco si rozmiešame vo vlažnej vode. Medzitým si vyšľaháme Cream Rosette do jogurtovitej

    konzistencie. Do Rosette pridáme zmes Zeesanu a vody. Podľa potreby došľaháme.

    Dozdobenie: vyskúšajte naše nové DOBLA čokoládové dekorácie napr. dvojfarebný vejárik, hoblinky, pierko elegant a pod.

    pre dozdobenie Vašich zákuskov a tort.

    Z danej receptúry nakrájate 80 ks á 40 g. Pred krájaním nechajte dobre vychladiť a zastabilizovať v chladničke.

Medová kocka so Zeesanom