
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
500 | g | Cesto medové (kód č. 296) | |
250 | g | Tek. vaj. melanž/vajcia | |
250 | g | olej | |
Náplň 1 | |||
400 | g | Rap Špeciál (kód č. 045) | |
800 | g | voda | |
200 | g | Rosette (kód č. 619) | |
Náplň 2 | |||
150 | g | Zeesan čokoláda (kód č. 019) | |
200 | g | voda | |
650 | g | Rosette (kód č. 619) | |
Dozdobenie | |||
čokoládová dekorácia DOBLA |
Technologický postup
Technologický postup:
Suroviny na cesto spolu zmiešame pomocou lopatky pri pomalých otáčkach
po dobu 5 minút. Nešľaháme ! Dávkujeme na plech 30x40 cm. Pečieme pri 180 °C cca 30 minút.
Po vychladnutí naplníme hotovými náplňami a dozdobíme.
Náplň 1: Rap Špeciál nasypeme do studenej vody a šľaháme pri najvyšších otáčkach po dobu cca 5 minút.
Medzitým si vyšľaháme Cream Rosette - rastlinnú sladenú smotanu. Hotovú smotanu postupne primiešame
do vyšľahaného krému Rap Špeciál až získame hladký vzdušný krém.
Náplň 2: Zeesan choco si rozmiešame vo vlažnej vode. Medzitým si vyšľaháme Cream Rosette do jogurtovitej
konzistencie. Do Rosette pridáme zmes Zeesanu a vody. Podľa potreby došľaháme.
Dozdobenie: vyskúšajte naše nové DOBLA čokoládové dekorácie napr. dvojfarebný vejárik, hoblinky, pierko elegant a pod.
pre dozdobenie Vašich zákuskov a tort.
Z danej receptúry nakrájate 80 ks á 40 g. Pred krájaním nechajte dobre vychladiť a zastabilizovať v chladničke.
