Receptúry Receptúry

Profiterolky s tekvicovou náplňou Fruitful Pumpkin

Profiterolky s jedinečnou plant-based (veggie) tekvicovou náplňou Fruitful Pumpkin jemne dozdobené s 3 polevami.

Hmota:

125 g   Jello Total
190 g   horúca voda 50-60°C

Náplň:

300 g   Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň)

Dozdobenie:

50 g   Satina Tmavá
50 g   Satina Toffee
50 g   Satina Biela
  a ľubovoľné dekorácie

Technologický postup

Jello totall mixujeme v mixéri s vodou 5 minút. Pomocou drezírovacieho vrecúška s hladkou špičkou striekame na papier na pečenie malé kopčeky. Pečieme pri teplote 195°C, 25minút. Po vychladení máčame povrchy do poliev...zohriatej Satiny, či už bielej, tmavej alebo karamelovej.

Po stuhnutí polevy profiterolky naplníme - z dola vpichneme do vnútra Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň).

Dozdobiť môžeme aj ručne robenými ozdôbkami zo Scaldis White.

Dodatočné informácie

pre 15 ks á 20 g.

Profiterolky s tekvicovou náplňou