Fruitful receptúry
Tekvicový cheesecake s Fruitful Pumpkin

Výborný tekvicovo-jogurtový cheesecake - s polevou z tekvicovej náplne a Satina Toffee so smotanou ako obmena chutí na jeseň a zimu.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
180 g Mamas Pie
70 g Zela Delikates
25 g voda
Náplň:
500 g Jogurtová náplň
330 g Tekutá vaječná melanž
50 g rastlinný olej
5 g Flavour Lemon - citr. aróma
350 g Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň)
10 g Maizena
Dozdobenie:
45 g Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň)
150 g Satina Toffee
55 g Ken Lactea 35% nesladená

Technologický postup

    Suroviny na výrobu korpusu si zmiešame do kopy v mixéri s lopatkou. Cesto natlačíme do tortovej formy na spodku vystlatej s papierom na pečenie.

    Popicháme vidličkou a predpečieme ho pri teplote 175°C, 12minút.

    Suroviny na náplň si zmiešame dokopy a vylievame do formy na predpečený korpus.

    Pečieme ešte ďalej pri teplote 175°C- 25minút a potom znížime na teplotu 150°C- 20minút.

    Necháme dokonale vychladiť do druhého dňa.

    Satinu Toffee si rozohrejeme s Ken Lactea a posolíme. Touto polevou polievame povrch cheeseecaku.

    Dozdobíme tekvicovým pyré/náplňou Fruitful Pumpkin a inými ozdôbkami napr.zo Scaldis White-bielej.

Dodatočné informácie

pre 12 rezov á 145 g.

Tekvicový cheesecake