Fruitful receptúry Fruitful receptúry

Tekvicový cheesecake s Fruitful Pumpkin

Výborný tekvicovo-jogurtový cheesecake - s polevou z tekvicovej náplne a Satina Toffee so smotanou ako obmena chutí na jeseň a zimu.

Cesto:

180 g   Mamas Pie
70 g   Zela Delikates
25 g   voda

Náplň:

500 g   Jogurtová náplň
330 g   Tekutá vaječná melanž
50 g   rastlinný olej
5 g   Flavour Lemon - citr. aróma
350 g   Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň)
10 g   Maizena

Dozdobenie:

45 g   Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň)
150 g   Satina Toffee
55 g   Ken Lactea 35% nesladená

Technologický postup

Suroviny na výrobu korpusu si zmiešame do kopy v mixéri s lopatkou. Cesto natlačíme do tortovej formy na spodku vystlatej s papierom na pečenie.

Popicháme vidličkou a predpečieme ho pri teplote 175°C, 12minút.

Suroviny na náplň si zmiešame dokopy a vylievame do formy na predpečený korpus.

Pečieme ešte ďalej pri teplote 175°C- 25minút a potom znížime na teplotu 150°C- 20minút.

Necháme dokonale vychladiť do druhého dňa.

Satinu Toffee si rozohrejeme s Ken Lactea a posolíme. Touto polevou polievame povrch cheeseecaku.

Dozdobíme tekvicovým pyré/náplňou Fruitful Pumpkin a inými ozdôbkami napr.zo Scaldis White-bielej.

Dodatočné informácie

pre 12 rezov á 145 g.

Tekvicový cheesecake