
Výborný tekvicovo-jogurtový cheesecake - s polevou z tekvicovej náplne a Satina Toffee so smotanou ako obmena chutí na jeseň a zimu.
Cesto:
180 g | Mamas Pie | |
70 g | Zela Delikates | |
25 g | voda |
Náplň:
500 g | Jogurtová náplň | |
330 g | Tekutá vaječná melanž | |
50 g | rastlinný olej | |
5 g | Flavour Lemon - citr. aróma | |
350 g | Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň) | |
10 g | Maizena |
Dozdobenie:
45 g | Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň) | |
150 g | Satina Toffee | |
55 g | Ken Lactea 35% nesladená |
Technologický postup
Suroviny na výrobu korpusu si zmiešame do kopy v mixéri s lopatkou. Cesto natlačíme do tortovej formy na spodku vystlatej s papierom na pečenie.
Popicháme vidličkou a predpečieme ho pri teplote 175°C, 12minút.
Suroviny na náplň si zmiešame dokopy a vylievame do formy na predpečený korpus.
Pečieme ešte ďalej pri teplote 175°C- 25minút a potom znížime na teplotu 150°C- 20minút.
Necháme dokonale vychladiť do druhého dňa.
Satinu Toffee si rozohrejeme s Ken Lactea a posolíme. Touto polevou polievame povrch cheeseecaku.
Dozdobíme tekvicovým pyré/náplňou Fruitful Pumpkin a inými ozdôbkami napr.zo Scaldis White-bielej.
Dodatočné informácie
pre 12 rezov á 145 g.
