Fruitful receptúry Fruitful receptúry

Panna Cotta donuts s tekv. náplňou

Ideálna kombinácia jemnej smotanovej Panna Cotty s Fruitful Pomaranč a Pumpkin (tekvicová náplň) v podobe krásnej lesklej donutky jemne dozdobenej ovocím a čokoládovou ozdôbkou.

Cesto:

95 g   Mamas Pie
50 g   Zela Delikates

Náplň 1:

300 g   Panna Cotta
50 g   Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň)
50 g   Fruitful Pomaranč
3 g   agar

Náplň 2:

30 g   Fruitful Pomaranč
90 g   Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň)

Dozdobenie:

30 g   ozdôbky zo Scaldis White

Technologický postup

Panna Cottu s Fruitfulmi a agarom zohrievame na šporáku, kým sa nám všetky suroviny neprepoja. Zmes nalejeme do DONUT silikónových foriem a necháme v mrazáku vymraziť.

Mamas pie zmiešame so Zelou Delikates a vaľkáme na tenšie cesto na papieri na pečenie. Vykrajujeme krúžky s veľkosťou aby boli vhodné pre upečené donutky.

Pečieme pri teplote 175°C, 10minút. Donutky po vymrazení vyberáme z foriem, ukladáme na upečené kolieska a do vnútornej dierky nastriekame najprv Fruitful Pomaranč, potom Fruitful Pumpkin(tekvicu), ktorou ich dozdobíme aj na povrchu. Na dozdobenie použijeme aj ozdôbky zo Scaldis White (bielej).

Dodatočné informácie

pre 6 ks á 75 g.

Panna Cotta donuts s tekv. náplňou