
Ideálna kombinácia jemnej smotanovej Panna Cotty s Fruitful Pomaranč a Pumpkin (tekvicová náplň) v podobe krásnej lesklej donutky jemne dozdobenej ovocím a čokoládovou ozdôbkou.
Cesto:
95 g | Mamas Pie | |
50 g | Zela Delikates |
Náplň 1:
300 g | Panna Cotta | |
50 g | Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň) | |
50 g | Fruitful Pomaranč | |
3 g | agar |
Náplň 2:
30 g | Fruitful Pomaranč | |
90 g | Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň) |
Dozdobenie:
30 g | ozdôbky zo Scaldis White |
Technologický postup
Panna Cottu s Fruitfulmi a agarom zohrievame na šporáku, kým sa nám všetky suroviny neprepoja. Zmes nalejeme do DONUT silikónových foriem a necháme v mrazáku vymraziť.
Mamas pie zmiešame so Zelou Delikates a vaľkáme na tenšie cesto na papieri na pečenie. Vykrajujeme krúžky s veľkosťou aby boli vhodné pre upečené donutky.
Pečieme pri teplote 175°C, 10minút. Donutky po vymrazení vyberáme z foriem, ukladáme na upečené kolieska a do vnútornej dierky nastriekame najprv Fruitful Pomaranč, potom Fruitful Pumpkin(tekvicu), ktorou ich dozdobíme aj na povrchu. Na dozdobenie použijeme aj ozdôbky zo Scaldis White (bielej).
Dodatočné informácie
pre 6 ks á 75 g.
