Fruitful receptúry
Panna Cotta donuts s tekv. náplňou

Ideálna kombinácia jemnej smotanovej Panna Cotty s Fruitful Pomaranč a Pumpkin (tekvicová náplň) v podobe krásnej lesklej donutky jemne dozdobenej ovocím a čokoládovou ozdôbkou.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
95 g Mamas Pie
50 g Zela Delikates
Náplň 1:
300 g Panna Cotta
50 g Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň)
50 g Fruitful Pomaranč
3 g agar
Náplň 2:
30 g Fruitful Pomaranč
90 g Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň)
Dozdobenie:
30 g ozdôbky zo Scaldis White

Technologický postup

    Panna Cottu s Fruitfulmi a agarom zohrievame na šporáku, kým sa nám všetky suroviny neprepoja. Zmes nalejeme do DONUT silikónových foriem a necháme v mrazáku vymraziť.

    Mamas pie zmiešame so Zelou Delikates a vaľkáme na tenšie cesto na papieri na pečenie. Vykrajujeme krúžky s veľkosťou aby boli vhodné pre upečené donutky.

    Pečieme pri teplote 175°C, 10minút. Donutky po vymrazení vyberáme z foriem, ukladáme na upečené kolieska a do vnútornej dierky nastriekame najprv Fruitful Pomaranč, potom Fruitful Pumpkin(tekvicu), ktorou ich dozdobíme aj na povrchu. Na dozdobenie použijeme aj ozdôbky zo Scaldis White (bielej).

Dodatočné informácie

pre 6 ks á 75 g.

Panna Cotta donuts s tekv. náplňou