NOVINKA malé balenia FRUITFUL čerešňa, malina a čučoriedka NOVINKA malé balenia FRUITFUL čerešňa, malina a čučoriedka

Jahodovo-tvarohové rezy

Spojenie kombinácie Cesta špaldového s orechmi, tvarohovej náplne a extra dávky Fruitful Jahoda si v tomto reze skutočne vychutnáte. Navyše rez je ozdobený parížskou smotanou Ken Trufa, čím sa prepojili všetky dôležité chute tvarohu, jahody a kvalitnej parížskej smotany.

Cesto:

200 g   Cesto špaldové s orechmi
120 g   Tekutá vaječná melanž
55 g   rastlinný olej

Náplň 1:

80 g   Darinka džem extra malina

Náplň 2:

100 g   Ken Lactea 35% nesladená
200 g   Tvaroh štandard A

Náplň 3:

300 g   Fruitful Jahoda
3 g   agar

Poleva:

100 g   Ken Trufa
100 g   Ken Lactea 35% nesladená
80 g   Zeesan Neutral
100 g   voda

Dekorácia:

50 g   čerstvé jahody
60 g   Scaldis Dark/White

Technologický postup

Cesto špaldové s orechmi , Tek.vaječnú melanž a olej si vyšľaháme počas 5 minút. Cesto vylejeme do formy s rozmermi 10x40 cm. Pečieme pri teplote 175°C 25 minút. Po vychladení na korpus natrieme Darinku džem extra malina. Ken Lactea si vyšľaháme s tvarohovou plnkou štandard A a rozotrieme ju na vrstvu džemu. Fruitful Jahoda si rozohrejeme v hrnci s agarom a natrieme ju na tvarohovú vrstvu. Necháme dobre stuhnúť v chladničke.

Ken Trufu šľaháme s Ken Lacteou do jogurtovej konzistencie. Následne primiešame Zeesan Neutral zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Parížsku šľahačku natrieme na povrch jahodovej vrstvy  a urobíme ozdobný vlnkový vzor. Koláčik necháme do druhého dňa vychladiť. Po nakrájaní rezy dozdobujeme čerstvými jahodami a ručne vyrobenými ozdobami zo Scaldis Dark.

Dodatočné informácie

Pre 9 ks.

Jahodovo-tvarohové rezy