Jahodovo-tvarohové rezy
Spojenie kombinácie Cesta špaldového s orechmi, tvarohovej náplne a extra dávky Fruitful Jahoda si v tomto reze skutočne vychutnáte. Navyše rez je ozdobený parížskou smotanou Ken Trufa, čím sa prepojili všetky dôležité chute tvarohu, jahody a kvalitnej parížskej smotany.
https://www.zeelandia.sk/receptury/copy_of_roztocte-to-s-nasou-novinkou-fruitful/jahodovo-tvarohove-rezy
https://www.zeelandia.sk/@@site-logo/zeelandia.png
Spojenie kombinácie Cesta špaldového s orechmi, tvarohovej náplne a extra dávky Fruitful Jahoda si v tomto reze skutočne vychutnáte. Navyše rez je ozdobený parížskou smotanou Ken Trufa, čím sa prepojili všetky dôležité chute tvarohu, jahody a kvalitnej parížskej smotany.
Cesto:
200 g
|
|
Cesto špaldové s orechmi |
120 g
|
|
Tekutá vaječná melanž |
55 g
|
|
rastlinný olej |
Náplň 1:
80 g
|
|
Darinka džem extra malina |
Náplň 2:
100 g
|
|
Ken Lactea 35% nesladená |
200 g
|
|
Tvaroh štandard A |
Náplň 3:
300 g
|
|
Fruitful Jahoda |
3 g
|
|
agar |
Poleva:
100 g
|
|
Ken Trufa |
100 g
|
|
Ken Lactea 35% nesladená |
80 g
|
|
Zeesan Neutral |
100 g
|
|
voda |
Dekorácia:
50 g
|
|
čerstvé jahody |
60 g
|
|
Scaldis Dark/White |
Technologický postup
Cesto špaldové s orechmi , Tek.vaječnú melanž a olej si vyšľaháme počas 5 minút. Cesto vylejeme do formy s rozmermi 10x40 cm. Pečieme pri teplote 175°C 25 minút. Po vychladení na korpus natrieme Darinku džem extra malina. Ken Lactea si vyšľaháme s tvarohovou plnkou štandard A a rozotrieme ju na vrstvu džemu. Fruitful Jahoda si rozohrejeme v hrnci s agarom a natrieme ju na tvarohovú vrstvu. Necháme dobre stuhnúť v chladničke.
Ken Trufu šľaháme s Ken Lacteou do jogurtovej konzistencie. Následne primiešame Zeesan Neutral zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Parížsku šľahačku natrieme na povrch jahodovej vrstvy a urobíme ozdobný vlnkový vzor. Koláčik necháme do druhého dňa vychladiť. Po nakrájaní rezy dozdobujeme čerstvými jahodami a ručne vyrobenými ozdobami zo Scaldis Dark.
Dodatočné informácie