![NOVINKA malé balenia FRUITFUL čerešňa, malina a čučoriedka NOVINKA malé balenia FRUITFUL čerešňa, malina a čučoriedka](https://www.zeelandia.sk/receptury/copy_of_roztocte-to-s-nasou-novinkou-fruitful/@@images/image-1280-c5ba4e92eb9ccee4ce23011a99a5cd44.jpeg)
![NOVINKA malé balenia FRUITFUL čerešňa, malina a čučoriedka NOVINKA malé balenia FRUITFUL čerešňa, malina a čučoriedka](https://www.zeelandia.sk/receptury/copy_of_roztocte-to-s-nasou-novinkou-fruitful/@@images/image-768-8835800d8e881fee72901415060959f2.jpeg)
Čučoriedkový koláč ako od babičky
Čučoriedkový koláč ako od babičky
Obľúbená kombinácia tmavej trenej hmoty z Jung Basis Rühr s chutnou vanilkovou pudingovou náplňou v podobe koláča vo formičke poteší milovníkov nezabudnuteľnej klasiky. Deti sú totiž naša radosť - a pamäť z detstva pretrvá - v tom skvie genialita človeka.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | |||
1440 | g | Jung Basis Rühr | |
840 | g | Tekutá vaječná melanž | |
720 | g | rastlinný olej | |
Náplň: | |||
800 | g | Fruitful čučoriedka | |
Dozdobenie: | Verzia 1 | ||
500 | g | Zela Delikates | |
1000 | g | Presta Vanilla/Cream Vanilla | |
Dozdobenie: | Verzia 2 | ||
500 | g | Rap Speciál - krém za studena | |
1000 | g | studená voda |
Technologický postup
Všetky suroviny na hmotu miešame pomocou lopatky pri stredných otáčkach počas cca 3 minút.
Hmotu dávkujeme do formičiek. Na povrch hmoty rovnomerne v pruhoch nastriekame Fruitful čučoriedka.
Pečieme pri 170 - 180°C cca 35 - 40 minút v závislosti od typu pece.
Po upečení ľubovoľne dozdobíme - napr. pudingovým vanilkovým krémom alebo chutným vanilkovým krémom za studena Rap Speciál, šľahačkou s čerstvým ovocím a pod.
Dodatočné informácie
Pre 10 formičiek o rozmere 170 x 35 x 110 mm.
![Čučoriedkový koláč ako od babičky](https://www.zeelandia.sk/receptury/copy_of_roztocte-to-s-nasou-novinkou-fruitful/cucoriedkovy-kolac-ako-od-babicky/@@images/image-400-7da5d73c35e565e2dc8fb7c5f670ac8f.jpeg)