
Zemiakové cesto s cibuľkou a pažítkou
Zemiakové cesto s cibuľkou a pažítkou
Instantná zmes pre výrobu ciest pre zemiakové knedlíky alebo krokety. Knedlíky sú vďaka cibuľke a pažítke veľmi chutné a vzhľadovo zaujímavé.
Návod na použitie
Knedlíky:
1000 g Zemiakové cesto s cib./paž.
1000 g voda (studená)
Suroviny zmiešame a necháme postáť 2 -3 minúty. Cesto je pripravené na tvarovanie knedlíkov.
Krokety:
1000 g Zemiakové cesto s cib./paž.
1300 g voda (studená)
Suroviny zmiešame pomocou lopatky/lýry pri najpomalších otáčkach po dobu cca 1 minúty. Necháme postáť cca 2 minúty a následne tvarujeme kroketky.
Balenie
Product | Weight / Volume |
---|---|
Zemiak.cesto s cib./paž. | 10 kg |
