Tvarohová náplň Štandard A a Jogurtová náplň pre cheesecake
Návod na použitie
Tvarohová náplň Štandard A
Jemná tvarohová náplň s obsahom cukru a mliečnych bielkovín.
Ideálna ochutená tvarohová náplň pre priame použitie a pečenie. Široké možnosti použitia ako pre pekárov, tak aj pre cukrárov:
- Ako náplň do jemného pečiva, plundrových výrobkov, závinov samostatne alebo v kombinácii s ovocnými gélmi a náplňami a pod.
- Ideálna náplň do cheesecakes – do pečených aj nepečených verzií
- Ideálna v kombinácii s Jogurtovou náplňou v rôznom pomere pre výrobu cheesecakes.
Zloženie: Polotučný tvaroh [MLIEKO] (68%), cukor, bobtnavá kukuričná múka, maslo [MLIEKO], kukuričný škrob, sušená srvátka [MLIEKO], sušená VAJEČNÁ melanž, koncentrovaná citrónová šťava, aróma, konzervačná látka: E 202.
Balenie: 5 kg vedierko
Min. trvanlivosť: 2 mesiace od dátumu výroby. Skladovanie: Čisté a suché skladovacie priestory s teplotou od 3ºC do 6ºC (neotvorené balenie). Po otvorení skladujte v chlade ( 3°C do 6°C) a spotrebujte do 5 dni.
Podľa akt. špecifikácie planej od 2020.
Jogurtová náplň
Termizovaná plnka na jogurtovej báze. Jedinečná chuť jogurtu v krémovej náplni pre priame použitie a pečenie. Pre pekárov a cukrárov.
- Obľúbená chuť spotrebiteľov vnímaná ako zdravšia alternatíva s menej cukru
- Výrazná jogurtová chuť a krémová konzistencia
- Pre pekárov ideálna ako náplň do jemného pečiva, plundrových výrobkov, závinov samostatne alebo v kombinácii s ovocnými gélmi a náplňami a pod.
- Pre cukrárov ideálna pre svieže letné zákusky a torty, cheesecakes v kombinácii s Tvaroh. náplňou Štandard A
- Dobrá cena náplne
Balenie: 5 kg vedierko
Zloženie: Jogurt biely[MLIEKO] 77,5% hmot.; Stabilizátor (cukor, srvátka[ MLIEKO], modifikovaný kukuričný škrob, zahusťovadlo: alginát sodný, VAJEČNÝ BIELOK [ALBUMÍN], regulátor kyslosti: kyselina citrónová, aróma, konzervačná látka: sorban draselný).
Min. trvanlivosť: 2 mesiace od dátumu výroby. Skladovanie: Teplota od 1°C do 8°C. Po otvorení spotrebujte do 36 hodín.
Podľa akt. špecifikácie platnej od 2019.