Pekárske produkty
Fermento P Forte

Návod na použitie

FERMENTO P FORTE je sušený kvas založený na ražnom základe, s prídavkom sladového jačmenného extraktu a múky pre krásnu farbu konečných výrobkov. Kvas je pripravený prírodným spôsobom za použitia štartovacej kultúry, a teda je bez obsahu Éčiek. Veľmi dôležitou zložkou v danom kvase je srvátka, ktorá dodá konečným výrobkom mliečnu chuť a zlepší celkovú kvalitu výrobkov.

FERMENTO P FORTE je ideálny pre použitie pri výrobe chleba, pečiva, jemného pečiva, viaczrnného pečiva a mnoho ďalších aplikácií ako napr. do lineckého pečiva a pod.

Dávkovanie: 1 - 2 % na množstvo pridanej múky.

Zloženie: Zahustená srvátka [MLIEKO], RAŽNÁ múka, RAŽNÁ celozrnná múka, sladový JAČMENNÝ extrakt, sladová JAČMENNÁ múka, štartovacia kultúra.

Balenie: 10 kg vrece.

Minimálna trvanlivosť: 12 mesiacov od dátumu výroby.

Skladovanie: v suchu a chlade do 25°C. 

ph je 3,4 - 3,9  °TTA 73 - 83.

Nutritívna hodnota v 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 1912 kJ/455 kcal, Tuky 1,73 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,45 g; Sacharidy 94,54 g, z toho cukor 25,38 g; Vláknina 10,02 g; Bielkoviny 11,29 g; Soľ 0,25 g.

Zloženie a nutritívna hodnota je aktuálna k 28.04.2017.