Pekárske produkty
Bageta Jogogold

Zmes pre výrobu viaczrnného pečiva a ba s jemne korenenou chuťou. Vyvážená kombinácia zloženia zmesi Vám zaručí dlhú čerstvosť pečiva vďaka zemiakovým vločkám a vynikajúcu chuť upečených výrobkov vďaka obsahu jogurtu, srvátky a korenia. Ideálna ku kuraciemu mäsku na grile, bavorským klobáskam, k grilovaným mäsovým výrobkom podávaným napr. s cesnakovým dipom a pod.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
50 % pšeničná múka T 512
50 % Jogogold
4 % droždie čerstvé
52 % voda cca

Technologický postup

    Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 5 minút rýchlo.

    Teplota cesta je 28 - 29°C. Zrenie cesta 15 - 20 minút.

    Cestové kusy tvarujeme do dlhého valca, priečne narežeme a ukladáme na bagetové plechy.

    Kysnutie: 40 - 45 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.

    Pečenie:

    I. 230 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,

    II. 230 °C, bez pary, zatvorený odťah, 8 minút,

    III. 231 °C, bez pary, zatvorený odťah, 5 minút.

    Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.