![Pekárske výrobky Pekárske výrobky](https://www.zeelandia.sk/pekarske-produkty/@@images/image-1280-5aab7b54ffdc00e3b11ec64e0b55e7f8.png)
![Pekárske výrobky Pekárske výrobky](https://www.zeelandia.sk/pekarske-produkty/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.png)
Bageta Jogogold
Bageta Jogogold
Zmes pre výrobu viaczrnného pečiva a chleba s jemne korenenou chuťou. Vyvážená kombinácia zloženia zmesi Vám zaručí dlhú čerstvosť pečiva vďaka zemiakovým vločkám a vynikajúcu chuť upečených výrobkov vďaka obsahu jogurtu, srvátky a korenia. Ideálna ku kuraciemu mäsku na grile, bavorským klobáskam, k grilovaným mäsovým výrobkom podávaným napr. s cesnakovým dipom a pod.
Cesto:
50 % | pšeničná múka T 512 | |
50 % | Jogogold | |
4 % | droždie čerstvé | |
52 % | voda cca |
Technologický postup
Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 5 minút rýchlo.
Teplota cesta je 28 - 29°C. Zrenie cesta 15 - 20 minút.
Cestové kusy tvarujeme do dlhého valca, priečne narežeme a ukladáme na bagetové plechy.
Kysnutie: 40 - 45 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie:
I. 230 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,
II. 230 °C, bez pary, zatvorený odťah, 8 minút,
III. 231 °C, bez pary, zatvorený odťah, 5 minút.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.
![Bageta Jogogold](https://www.zeelandia.sk/pekarske-produkty/grilovacka-co-ku-masku-so-zeelandiou-to-nie-je-problem/bageta-jogogold/@@images/image-400-2a96ce2d21078dff2021daf11ef35596.png)