Titulná stránka » Pekárske produkty » Viaczrnné zmesi a ZÁPARY » Kód č. 200139 SILKGRAIN EBONY (VZ EBONY) ZÁPARA - NOVINKA

Kód č. 200139 SILKGRAIN EBONY (VZ EBONY) ZÁPARA - NOVINKA

200139
Rozšírili sme pre Vás ponuku našich zápar o ďalšiu s bohatým obsahom sójových bôbov, slnečnicových a ľanových semienok. Vďaka šetrnej príprave zápary sú sójové bôby celistvé, mäkké a chlieb alebo pečivo šťavnaté a dlho čerstvé. SILKGRAIN EBONY (VZ EBONY) je zakyslená prírodným kvasom a neobsahuje žiadne konzervačné látky alebo pridané Éčka. V roku 2017 získala táto zápara ocenenie za NAJLEPŠÍ INOVATÍVNY potravinársky VÝROBOK za rok 2016 v Českej republike od Potravinárskej komory ČR. Preto veríme, že bude chutiť aj na Slovensku.
Kód č. 200139 SILKGRAIN EBONY (VZ EBONY) ZÁPARA - NOVINKA

SILKGRAIN EBONY (VZ EBONY) - chlieb

80,0 kg pšeničná múka T 650

20,0 kg ražná múka T 930

100,0 kg SILKGRAIN EBONY (VZ EBONY) ZÁPARA

  3,0 kg čerstvé droždie

  2,3 kg soľ

41,0 kg voda cca

 

SILKGRAIN EBONY (VZ EBONY) CHLIEB FORMOVÝ ražno-pšeničný

80,0 kg ražná múka T 930 

20,0 kg pšeničná múka T 650

100,0 kg SILKGRAIN EBONY (VZ EBONY) ZÁPARA

  3,0 kg čerstvé droždie

  2,5 kg soľ

54,0 kg voda cca

Suroviny miešame 3 minúty pomaly a potom 5 minút rýchlo. Zamiesené voľnejšie cesto necháme vyzrieť cca 15 - 20 minút.

Cestový kus tvarujeme do tvaru veky a ukladáme podľa druhu do ošatiek alebo do formy.

Kysnutie: 40 - 45 minút pri 30°C a 75 % rel. vlhkosti.

Pečenie:

I. 250°C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,

II. 230°C, bez pary, po 2 minútach odvetráme, celkom 5 minút,

III. 200 - 190°C, bez pary, otvorený odťah, v závislosti od navážky 30 - 60 minút.

Navážku 1150 g pečieme cca 70 minút. Navážku cca 690 g len cca 40 minút.

 

Packaging
Product Weight / Volume Code
SILKGRAIN EBONY (VZ EBONY) 3x5 kg (15 kg) 200139

More information

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu