RAŇAJKOVÝ PROGRAM nielen pre hotely
PERNÍKOVÉ rezy

Chutný perníkový koláč ideálny pre gastroprevádzky a jedálne - jednoduchý na prípravu. Ideálny pre raňajkový program a menu vo Vašom hoteli.

Hmota:

1000 g   Zmes na perníky
140 g   rastlinný olej
500 g   voda

Dozdobenie:

50 g   práškový cukor

Technologický postup

Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalých otáčkach (nešľaháme) cca 3 min. Pripravené cesto vylejeme do plechu vystriekaného Carlex Spray o rozmere 60x20cm (30x40cm).
Pečieme pri 150-160°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Po dokonalom vychladnutí posypeme práškovým cukrom nakrájame na rezy požadovanej veľkosti napr. 30 ks o hmotnosti á 45 g.
TIP: Výrobok môžeme potrieť slivkovým lekvárom a poliať čokoládovou polevou atď.
PERNÍKOVÉ rezy