Gastro produkty
PERNÍKOVÉ rezy

Chutný perníkový koláč ideálny pre gastroprevádzky a jedálne - jednoduchý na prípravu. Ideálny pre raňajkový program a menu vo Vašom hoteli.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
1000 g Zmes na perníky
140 g rastlinný olej
500 g voda
Dozdobenie:
50 g práškový cukor

Technologický postup

    Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalých otáčkach (nešľaháme) cca 3 min. Pripravené cesto vylejeme do plechu vystriekaného Carlex Spray o rozmere 60x20cm (30x40cm).
    Pečieme pri 150-160°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.
    Po dokonalom vychladnutí posypeme práškovým cukrom nakrájame na rezy požadovanej veľkosti napr. 30 ks o hmotnosti á 45 g.
    TIP: Výrobok môžeme potrieť slivkovým lekvárom a poliať čokoládovou polevou atď.