
Jednoduchá a chuťovo vyvážená torta - cheesecake z našich surovín Cesto špaldové s orechmi, tvarohová náplň štandard A a ďalších surovín.
Hmota:
250 g | Cesto špaldové s orechai | |
70 g | Zela delikates | |
55 g | Tek.vaječná melanž/vajcia |
Hmota 2:
100 g | Zela delikates |
Náplň 1:
500 g | Tvarohová náplň štandard A | |
250 g | Cream Rosette - smotana sladená | |
100 g | Zeesan tvaroh |
Technologický postup
Z cesta špaldového, melanže a Zela Delikates vypracujeme lopatkou cesto, ktoré rozvaľkáme na plech a upečieme.
Pečieme pri 170°C cca 20-25 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Upečený a vychladený plát poriadne vysušíme a následne ho pomrvíme a zmiešame s roztopeným Zela Delikates. Pripravenú zmes rovnomerne roztlačíme do formy o priemere 24 cm a dáme zapiecť na 5-10min. pri 180°C.
Na vychladnutý korpus navrstvíme náplň ktorú pripravíme nasledovne: Zeesan pripravíme spolu s Ken Presto-nešľaháme a primiešame do tvarohu. Poriadne lopatkou premiešame a dáme stuhnúť do chladu.
Krájame napríklad na 12 ks o hmotnosti 100 g.
TIP:Môžeme dozdobiť podľa fantázie čerstvým ovocím, šľahačkou, Smet čokoládovými dekoráciami a pod.
