ČOKOMISU

Jednoduchá príprava ale o to väčší zážitok pri jedení zákusku Čokomisu. Kombinácia Cesta čokoládového s vyšľahanou KEN Trufa - parížskou smotanou ideálna nielen pre milovníkov čokoládovej chuti.
ČOKOMISU
Group Weight / Volume Unit Product
Hmota:
300 g Cesto čokoládové
200 g Tek.vaj. melanž/vajcia
130 g rastlinný olej
Náplň 1:
600 g KEN TRUFA - parížska smotana
Poleva 1:
70 g voda - vriaca
15 g Compound Wigo Írska káva
10 g cukor kryštál
Dozdobenie:
30 g kakaový prášok

Všetky suroviny na cesto miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min.Vymiešané cesto rozotrieme do 3 ráfkov o priemere 24 cm vystlaných pečným papierom.

Pečieme pri 180°C cca 10-15 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Horúcou vodou zalejeme cukor, rozpustíme a ochutíme írskou kávou.

Kompletizácia výrobku: Čokoládový korpus pokropíme kávovým rozvarom, natrieme časť šľahačky, priložíme ďalším plátom a postup zopakujeme.

Vrch výrobku tvorí plát na ktorý pomocou drezírovacieho vrecka nabodkujeme Ken Trufa.

Boky a vrch torty posypeme kakaovým práškom. Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti napr. 12 ks o hmotnosti á 90 g.

TIP: Pre lepšiu chuť možno pridať do kávového nálevu čokoládový likér alebo rum.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu