Gastro produkty
Čokoládová ganage (ganážová) torta

Stačia 3 základné suroviny a táto torta sa stane jedinečne obľúbenou u Vašich zákazníkov milujúcich čokoládu. Sacherka - zmes, ktorá je sama o sebe jedinečná v spojení s uvarenou ganache náplňou zo Scaldis Dark (tmavý) a pravej živočíšnej smotany KEN Nata - to je kombinácia, ktorej ani Vy neodoláte.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
375 g Sacherka - zmes
170 g Tek.vaj. melanž/vajcia
38 g rastlinný olej
55 g voda
Náplň 1:
250 g KEN NATA 35 % živočíšna smotana
250 g SCALDIS Dark

Technologický postup

    Suroviny na korpus šľaháme pri strednej rýchlosti cca 7 min. Vymiešanú zmes rozotrieme do plechu o rozmere 30x40cm.

    Pečieme pri 180°C cca 10-15 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Z upečeného cesta vykrojíme kruh o priemere 24cm a zvyšný plát nakrájame na menšie kocky.

    Ken Nata privedieme do varu, odstavíme a pridáme Scaldis Dark a rozpustíme.

    V hotovej zmesi obalíme kúsky Sacher korpusu. Vlejeme do pripravenej formy a uhladíme.

    Necháme stuhnúť a krájame na požadovaný počet kusov napr. 12 alebo 16 ks.