Titulná stránka » Gastro produkty » RAŇAJKOVÝ PROGRAM nielen pre hotely » Chlieb a pečivo - raňajkový program

Chlieb a pečivo - raňajkový program

VIKORN ® - rustikálny chlieb

VIKORN ® - rustikálny chlieb

VIKORN je zmes na výrobu viaczrnného chlebíka obohateného o železo a vitamíny skupiny B, ktoré sú v dnešnej dobe plnej stresu nepostrádateľné. Zmes je výborná aj na výrobu pečiva- napr. chutných bagiet, banketiek, raňajového pečiva pre hotely, gastroprevádzky a catering. VIKORN je chutný a jednoduchý spôsob ako si udržať VITALITU počas celého dňa.

VIKORN ® - rustikálny chlieb - Viac...

VIKORN ® - banketové pečivo

VIKORN ® - banketové pečivo

VIKORN je zmes na výrobu viaczrnného chlebíka obohateného o železo a vitamíny skupiny B, ktoré sú v dnešnej dobe plnej stresu nepostrádateľné. Zmes je výborná aj na výrobu pečiva- napr. chutných bagiet, banketiek, raňajového pečiva pre hotely, gastroprevádzky a catering. VIKORN je chutný a jednoduchý spôsob ako si udržať VITALITU počas celého dňa.

VIKORN ® - banketové pečivo - Viac...

ŠPALDOVÝ rustikálny dlhý chlieb

ŠPALDOVÝ rustikálny dlhý chlieb

Výnimočnosť špaldovej zápary Mr. Korn DINKEL: Zápara je pripravená z celých zŕn špaldy – varením – čím sa dosiahne lepšia stráviteľnosť. Vo výrobku ŠPALDOVOM CHLEBE je tak využité celé zrno špaldy – vrátane obalových vrstiev, kde je vysoký podiel vlákniny, vitamínov a minerálov.Po prídavku zápary do cesta plne hydratované zrná špaldy uvoľňujú vodu do cesta, neabsorbujú teda vodu z cesta, ako tomu je u viaczrnných suchých zmesí. Tým sa predlžuje šťavnatosť a trvanlivosť hotových výrobkov. (klasickým namočením zrna sa nedá dosiahnuť kvalita ako je to u zápary).Celé zrná sú krásne viditeľné pri krájaní chleba – sú celé, ale mäkké a zatraktívnia tak vzhľad celého výrobku.Pri výrobe zápary sa dáva dôraz na kontrolu kvality a čistoty špaldy, výrobný proces je kontrolovaný a Miss. Špalda je preto bezpečný produkt s dlhou trvanlivosťou.

ŠPALDOVÝ rustikálny dlhý chlieb - Viac...

ŠPALDOVÉ banketové pečivo

ŠPALDOVÉ banketové pečivo

Výnimočnosť špaldovej zápary Mr. Korn DINKEL: Zápara je pripravená z celých zŕn špaldy – varením – čím sa dosiahne lepšia stráviteľnosť. Vo výrobku je tak využité celé zrno špaldy – vrátane obalových vrstiev, kde je vysoký podiel vlákniny, vitamínov a minerálov.Po prídavku zápary do cesta plne hydratované zrná špaldy uvoľňujú vodu do cesta, neabsorbujú teda vodu z cesta, ako tomu je u viaczrnných suchých zmesí. Tým sa predlžuje šťavnatosť a trvanlivosť hotových výrobkov. (klasickým namočením zrna sa nedá dosiahnuť kvalita ako je to u zápary).Celé zrná sú krásne viditeľné pri krájaní chleba – sú celé, ale mäkké a zatraktívnia tak vzhľad celého výrobku.Pri výrobe zápary sa dáva dôraz na kontrolu kvality a čistoty špaldy, výrobný proces je kontrolovaný a Miss. Špalda je preto bezpečný produkt s dlhou trvanlivosťou. Ideálne nielen pre chlieb a pečivo ale aj banketové pečivko pre rôzne oslavy, catering a raňajkový program v hoteloch.

ŠPALDOVÉ banketové pečivo - Viac...

VÝBORNÉ oškarkové pagáče

VÝBORNÉ oškarkové pagáče

Chutný a dlho čerstvý oškvarkový pagáč - jednoduchá príprava a výnimočný výrobok vďaka kvalitným surovinám - bravčovým oškvarkom. Ideálne aj pre rodinné balenia, catering, hotelové raňajky a oslavy a pod.

VÝBORNÉ oškarkové pagáče - Viac...

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu