Receptúry
Tortila plnená bravčovým mäsom, fazuľou a zeleninou

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Produkt
6 ks tortila
Náplň: 1 ks ľadový šalát
1 ks frisé šalát
1 ks červená paprika
1 ks zelená paprika
1 ks žltá paprika
1 ks chilli paprička
500g bravčové karé
200g fazule Red kidney (1 plechovka)
200g mexická náplň s fazuľami
soľ, čierne korenie, olej

Technologický postup

    Bravčové mäso ( karé alebo stehno) nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a pridáme doň na jemno nakrájanú chilli papričku, premiešame a necháme odležať v chlade.

    Do panvice nalejeme olej, rozohrejeme a vopred pripravené mäso orestujeme, pridáme odkvapkané červené fazule (bez nálevu) a necháme prejsť krátkym varom. Fazule popučíme, pridáme Mexickú náplň s fazuľami (kód č. 200052) a povaríme.

    Tortily natrieme mäsovo-fazuľovou zmesou, naň poukladáme zmes šalátov a papriky pokrájané na kocky a stočíme.