Nové cukrárske receptúry na leto
Pečený cheesecake

Chutný pečený cheesecake s tvarohou náplňou a výbornou krémovitosťou náplne vďaka použitiu kyslej smotany. Dozdobený inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus:
250 g Mamas Pie
70 g Zela delikates
25 g voda
Náplň:
500 g Tvarohová náplň štandard A
100 g Tekutá vaječná melanž/vajcia
100 g KEN Presto sladená smotana
200 g kyslá smotana
25 g Zeesan Tvaroh
Poleva a dozdobenie:
200 g Paletta Miroir Choco
jahody, maliny a pod.

Technologický postup

    Všetky suroviny na cesto vymiesime na hladké nelepivé cesto. Cesto môžeme nechať odležať v chladničke.

    Cesto vyvaľkáme a vystelieme ním formu o priemere 24cm.

    Tvarohovú náplň, vajcia, kyslú smotanu, šľahačku a Zeesan vymiešame a vylejeme na pripravený korpus.

    Pečieme pri 150°C cca 50 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Po stuhnutí dekorujeme povrch Paletta Miroir Choco a krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti. 

    Dekorujeme podľa fantázie.

Dodatočné informácie

Z receptúrneho množstva pripravíme 12 ks rezov o hmotnosti á 100 g.