Cukrárske výrobky

Vaječné polotovary

Bezpečné vaječné polotovary - melanž, tekuté bielka a žĺtka.

Tekutá vaječná melanž 1 L a 10 L

Pasterizovaná tekutá vaječná melanž v rámci programu Bezpečné vajcia. Ideálna ako pre pekársku výrobu, tak aj pre cukrársku výrobu - dobrá šľahateľnosť, vlastnosti blízke čerstvým vajcia. Vhodná pre gastronomické prevádzky, jedálne a reštaurácie, kde nemusíte riešiť biologický odpad - škrupinky z vajíčok a pod. Skladovanie: 0 až +4 °C.

Tekutý vaječný bielok 1L, 10L

Pasterizovaný vaječný bielok - program Bezpečné vajcia - so stabilizovanou šľahateľnosťou, ideálny pre cukrárske výroby a gastronomické prevádzky, ktoré si pečú vlastné cukrárske výrobky.

Tekutý vaječný žĺtok 1 L a 10 L

Pasterizovaný tekutý vaječný žĺtok s vlastnosťami podobnými čerstvým rozbitým žĺtkom, ideálny pre cukrársku výrobu, pre trené cestá, sladké jedlá v gastronómii a pod. Program Bezpečné vajcia Zeelandia.

Miešané vajcia so smotanou 1 L

Tekutá homogenizovaná a pasterizovaná vaječná melanž, ochutená soľou a korením, pre prípravu miešaných vajíčok, praženice, omelety a pod. Obsahuje 5 % smotany na šľahanie a plnotučné mlieko.

Varené vajcia lúpané v náleve/vákuované

Varené, lúpané čerstvé slepačie vajíčka veľkosti "M" ( v slanom náleve alebo vákuovo balené) vhodné pre výrobu šalátov, hotových jedál, obložených sendvičov a pod. Ideálne pre gastroprevádzky.

Ovex powder Olz

mašľovací prípravok s jednoduchou prípravou - studenou vodou, výborná výťažnosť, farba upečených výrobkov.