Titulná stránka » Cukr. produkty » Vaječné polotovary

Vaječné polotovary

Vaječná melanž slaná

výborná aj pre požitie do piškótových korpusov a pod.

Vaječná melanž slaná - Viac...

Vaječný bielok sladený

pasterizovaný vaječný bielok s prídavkom 50 % cukru

Vaječný bielok sladený - Viac...

Tekutá vaječná melanž

Tekutá vaječná melanž

Pasterizovaná tekutá vaječná melanž v rámci programu Bezpečné vajcia. Ideálna ako pre pekársku výrobu, zvlášť cukrársku výrobu - dobrá šľahateľnosť, vlastnosti blízke čerstvým vajcia. Vhodná pre gastronomické prevádzky, jedálne a reštaurácie, kde nemusíte riešiť biologický odpad - škrupinky z vajíčok a pod. Skladovaie: 0 až +4 °C.

Tekutá vaječná melanž - Viac...

Tekutý vaječný bielok

Tekutý vaječný bielok

Pasterizovaný vaječný bielok - program Bezpečné vajcia - so stabilizovanou šľahateľnosťou, ideálny pre cukrárske výroby a gastronomické prevádzky, ktoré si pečú vlastné cukrárske výrobky.

Tekutý vaječný bielok - Viac...

Tekutý vaječný žĺtok

Tekutý vaječný žĺtok

Pasterizovaný tekutý vaječný žĺtok s vlastnosťami podobnými čerstvým rozbitým žĺtkom, ideálny pre cukrársku výrobu, pre trené cestá, sladké jedlá v gastronómii a pod. Program Bezpečné vajcia Zeelandia.

Tekutý vaječný žĺtok - Viac...

Miešané vajcia

Miešané vajcia

Tekutá homogenizovaná a pasterizovaná vaječná melanž, ochutená soľou a korením, pre prípravu miešaných vajíčok, praženice, omelety a pod. Obsahuje 5 % smotany.

Miešané vajcia - Viac...

Varené vajcia lúpané v náleve/vákuované

Varené vajcia lúpané v náleve/vákuované

Varené, lúpané čerstvé slepačie vajíčka veľkosti "M" ( v slanom náleve alebo vákuovo balené) vhodné pre výrobu šalátov, hotových jedál, obložených sendvičov a pod. Ideálne pre gastroprevádzky.

Varené vajcia lúpané v náleve/vákuované - Viac...

Dlhé vajcia/bielka celé a krájané

Dlhé vajcia/bielka celé a krájané

Hmota varených bielkov a žĺtkov/alebo len bielkov vo forme vajca, celá alebo krájané na plátky, v priereze u dlhých vajec zodpovedá vajíčku (źltko v strede). Ideálne pre lahôdkárske a gastronomické prevádzky, studenú kuchyňu, predovšetkým na zdobenie, do bagiet a šalátov.

Dlhé vajcia/bielka celé a krájané - Viac...

Volské oká

Volské oká

Vákuované volské oká, varené volské oká z čerstvých slepačích vajec. Vajcia-volské oká môžete ďalej tepelne opracovať ohrievať, smažiť, krájať a pod. Ideálne pre gastroprevádzky a lahôdkárske prevádzky.

Volské oká - Viac...

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu