Cukrárske výrobky Cukrárske výrobky

Modelovacie hmoty, polevy a pravá čokoláda Arabesque

Pravý marcipán ideálny na vaľkanie a poťahovanie, fondánové poťahovky, skvelé cukrárske polevy na prípravu ganáže a dozdobenie povrchu toriet a NOVINKA v sortimente pravá čokoláda ARABESQUE NOIR 58%.

ARABESQUE NOIR 58%

Pravá belgická čokoláda pod značkou Zeelandia - horká čokoláda s 58% kakaovej sušiny, peniažteky, ideálna ako poleva, na ganáže, pralinky a pod.

BIELY DECOR ICING

Vyskúšajte inovovanú verziu modelovacej hmoty - Biely decor icing Kód výrobku 1029 - biela farba - ideálna na poťahovanie ako aj modelovanie - pri poťahovaní biely tukový krém nepresvitá cez vrstvu modelovacej hmoty

Scaldis White, Scaldis Dark

imitácia bielej, resp. horkej čokolády určené k dekorácii cukrárskych výrobkov a pre výrobu dekorácií. Základom je rastlinný tuk podobný kakaovému maslu, má príjemnú čokoládovú chuť i vôňu. Rýchle sa rozpustí, zostáva lesklý a je stabilný i pri vyšších teplotách. Je veľmi plastický, preto je vhodný pre kreatívne zdobenie moderných cukrárskych výrobkov a ako dekorácia na čerstvé ovocie.

MARO MARCIPÁN 1:3

Pravý holandský marcipán určený pre modelovanie alebo dekoráciu cukrárskych výrobkov, štandardne dodávaný v pomere 1:3 (mandľová hmota: cukor).

Roll Decor Icing

Špeciálna hmota pre poťahovanie cukrárskych výrobkov. S Roll Decorom Icing sa dobre pracuje, pretože je plastický, ľahko sa rozvaľká a pri poťahovaní nepraská. Znesie i vlhké prostredie chladničky, z výrobku neskĺza. Vďaka svojej farbe sa hodí aj na svadobné torty. Prifarbením docielite krásne sýtu farbu.

Modelovacia hmota K2 a hmoty K2

Špeciálna hmota pre poťahovanie cukrárskych výrobkov jemnej mandľovej príchuti, s ktorou sa dobre pracuje, pretože je plastická, ľahko sa rozvaľká a pri poťahovaní nepraská. Znesie i vlhké prostredie chladničky, z výrobku neskĺza. Vďaka svojej snehobielej farbe sa hodí aj na svadobné torty. Prifarbením docielite peknú sýtu farbu. Je výnimočne vhodná na tvarovanie figúrok na torty, ružičiek a pod., pričom doba tuhnutia hmoty je krátka.

Ľadová poleva

snehobiela cukrová poleva pre cukrárske výrobky, dobre na výrobkov drží a predlžuje ich trvanlivosť.

Paletta neutral

Slúži k ošetreniu povrchu cukrárskych výrobkov - dodáva lesk a bráni vysychaniu, nezanecháva lepivý povrch, rýchlo tuhne, dá sa krájať i po zmrazení.

Zela biely fondant

Biela cukrová poleva na cukrárske výrobky, možno ju použiť aj ako modelovací fondán a pre prípravu trvanlivých krémom. Zostáva vláčny po dlhú dobu, dobre na výrobkoch drží a predlžuje ich trvanlivosť.

Zela - cukrárska poleva tmavá a biela

Extra tmavá a extra biela tuková poleva pre cukrárske výrobky, balená v kúskoch ( nie v blokoch ) - lepšie dávkovanie a váženie, leská, tmavá s kakaovou chuťou, dobre sa rozotiera, rýchlo tuhne.