Pekárske produkty
Nordix Super New

Enzymatický prípravok pre mrazené kysnuté cestá. Nordix Super New chráni droždie a cesto pri procese mrazenia.

Návod na použitie

Zvyšuje toleranciu cesta. Dáva cestu vyššiu elasticitu. Zabraňuje vytváraniu kryštálikov vody v ceste pri mrazení. Zvyšuje toleranciu cesta pri rozmrazovaní a konečnom kysnutí cesta. je vhodné aj na spomalené kysnutie, prerušovaný proces kysnutia,  výrobu croissantov a mrazenie šokermi. Je to vhodný prípravok aj na čerstvé výrobky, nielen mrazené. Neovplyvňuje chuť konečného výrobku - je neutrálny. 

Zachováva vlastnosti gluténovej štruktúry po zmrazení a vlastnosti cesta aj po dlhom období skladovania v mrazničke. Veľký sortiment je k dispozícii kedykoľvek: čerstvé hotové výrobky môžu byť vyrobené v krátkom čase.

Dávkovanie: od 2% na množstvo použitej múky (pre dosiahnutie chrumkavého chleba a bagiet 4 - 5% na múku).

Ideálny aj ako prípravok pri výrobe chleba a toastového chleba v prípade, že ich potrebujete mraziť.

Balenie: 25 kg vrece. Minimálna trvanlivosť: 12 mesiacov o dátumu výroby. Skladujte v suchu a chlade do 25°C. 

 

Balenie

Produkt Hmotnosť / Objem Kód
Nordix Super New 25 kg 003

Dodatočné informácie

receptúry nájdete po kliknutí na daný link:

Nordix Super New