Titulná stránka » Pekárske produkty » Viaczrnné zmesi a ZÁPARY » Kód č. 200131 Mr. Korn DINKEL (VZ špaldová zápara)

Kód č. 200131 Mr. Korn DINKEL (VZ špaldová zápara)

200131
Veľmi žiadaná a zákazníkmi vyhľadávaná Mr. Korn DINKEL (VZ špaldová ) zápara s bohatým obsahom špaldových zŕn pre rôzne variácie chleba, pečiva a plundrových výrobkov. Výborná v kombinácii so zmesou Panoplus Špalda pre ešte väčší podiel špaldových zŕn a špaldovej múky v konečnom výrobku. Neváhajte vyskúšať.
Kód č. 200131 Mr. Korn DINKEL (VZ špaldová zápara)

ŠPALDOVÝ CHLIEB s Mr. Korn DINKEL (VZ špalda) a Panoplus Špalda

25,0 kg Panoplus Špalda

30,0 kg voda do zápary

90,0 kg pšeničná múka T 650

10,0 kg ražná múka T 930

50,0 kg Mr. Korn DINKEL (VZ ŠPALDOVÁ ZÁPARA)

  3,0 kg čerstvé droždie

  1,4 kg soľ

58,0 kg voda cca

Príprava zápary: Panoplus Špalda si namočíme vopred na min. 1 hodinu do vody.

Príprava cesta: Všetky suroviny a pripravenú záparu miešame na záraz, 6 minút pomaly a potom 4 minúty rýchlo.

Teplota cesta: 26 - 28 °C, zrenie cesta: 20 - 25 minút. Navážka na 1 ks chleba je 700 g.

Cestové kusy tvarujeme do tvaru veky, ukladáme do ošatiek a dáme kysnúť (30° C, 75 % rel.vlh. cca 45 - 55 minút) a následne pečieme pri postupne klesajúcej teplote 250 230-200°C najprv so zatvoreným ťahom - prvé 2 minúty a potom pri otvorenom ťahu cca 40 - 42 minút (v závislosti od typu pece).

Chlieb môžeme pred kysnutím posypať dekoračným posypom Zmes posypová Slniečko a pod.

Packaging
Product Weight / Volume Code
Mr. Korn DINKEL (VZ špaldová zápara) 3 x 5 kg (15 kg) 200131

More information

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu