Titulná stránka » Pekárske produkty » Viaczrnné zmesi a ZÁPARY » Kód č. 862 Mr. Korn CHIA - zápara NOVINKA roku 2016

Kód č. 862 Mr. Korn CHIA - zápara NOVINKA roku 2016

862
Jedinečná zápara na trhu, ktorej vlastnosti sú jasne vpísané v konečnom výrobku - chlebe, pečive, jemnom pečive alebo plundrových výrobkov. Do cesta sa nepridáva suchá, ale v podobe zápary práve preto, aby sa využili všetky jej dobré vlastnosti - bobtnavosť a viazanie vody až 12 x, uvoľnenie výživových látok, lepšia stráviteľnosť vďaka zápare, nevysychanie výrobkov počas ich doby trvanlivosti a pod. Vyskúšajte receptúru, za ktorú sme získali dekrét vynikajúci nový výrobok Chlieb CHIA na Danubius Gastro 2016. Veríme, že aj pre Vás sa stane hitom nielen tohto roku.
Kód č. 862 Mr. Korn CHIA - zápara NOVINKA roku 2016

CHIA CHLIEB pšenično-ražný (ocenený ako vynikajúci chlieb 2016)

10,0 kg Zemiakové vločky

40,0 kg voda do zápary

80,0 kg pšeničná múka T 650

20,0 kg ražná múka T 930

50,0 kg Mr. Korn CHIA zápara

  1,0 kg Zela Sauer liquid (kvas)

  1,0 kg Jung Roggenstabil

  3,5 kg čerstvé droždie

  1,6 kg soľ

18,0 kg zvyšná voda do receptúry cca

Príprava zápary: Zemiakové vločky si namočíme na min. 1 hodinu vopred do vody.

Príprava cesta: Všetky suroviny s predpripravenými zemiakovými vločkami miešame na záraz, najprv 8 minút pomaly a potom 1 minútu rýchlo. Tvarujeme do tvaru veky a ukladáme do ošatiek. Dáme nakysnúť (30°C, 75 % rel.vlh. cca 45-50 minút) a pečieme.

I. 255°C, s parou, zatvorený odťah, 3 minúty,

II. 230°C, bez pary, po 3 minútach otvoríme odťah a pečieme celkom 15 minút,

III. 210°C, bez pary, otvorený odťah, 22 minút. (celkový čas je v závislosti od typu pece).

Packaging
Product Weight / Volume Code
862 3x5 kg (15 kg) 862

More information

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu